Grote kans dat er binnenkort een vierde kind komt in huize Kardashian-West

Kim Kardashian en Kanye West hebben de smaak te pakken. Verschillende bronnen hebben verteld dat de twee weer een nieuw kindje willen toevoegen aan hun gezellige gezinnetje.

De laatste embryo

Slechts zeven maanden na het verwelkomen van dochtertje Chicago zijn er verschillende mensen die hebben verklapt dat de realityster en de rapper een vierde kind willen. Een bron vertelt: “They have one last embryo left and the sex is male.” Het gezin zou dan dus bestaan uit twee meisjes en twee jongetjes, dus de enige hectiek zal wel aanwezig zijn in huize Kardashian-West. Thank god voor die nannies.

Geen eigen zwangerschap

De 37-jarige Kardashian en de 41-jarige muzikant zouden volgens de insider al snel de embryo willen laten implanteren bij een draagmoeder. Dat is iets wat niet onbekend is bij het iconische duo. Dochter Chicago is ook ter wereld gebracht middels een draagmoeder. Dit besluit was genomen omdat Kims bevalling van dochter North grote risico’s meebracht. Een natuurlijke zwangerschap is dus een beetje van de kaart.

Kim vertelt: “Doctors said that it wasn’t safe for my — or the baby’s — health to carry on my own. After exploring many options, Kanye and I decided to use a gestational carrier.”

Het kind is wel 100% van Kim en Kanye, want de bevruchte eicel wordt ingebracht bij de draagmoeder. De draagmoeder van Chicago werd nooit bekendgemaakt vanwege privacyredenen, maar ze heeft er wel een leuk zakcentje aan verdiend.

Welcome to the good life…

4.3m Likes, 29.6k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Welcome to the good life…”

Grote familie

Kim K heeft altijd al gezegd dat ze een grote familie wil, dus misschien is deze compleet met een vierde snotaap die rondrent in hun villa. Kim heeft tegen Elle het volgende gezegd: “I don’t think I could handle more than that. My time is spread really thin. And I think it’s important that in all couples, the mom gives the husband as much attention as the kids.”

Er is officieel dus nog niks aangekondigd door papa Kanye en mama Kim, maar bereid je maar vast voor op nummer vier. Iemand al ideetjes voor namen? Miami, wellicht?

Wil je meer lezen over de Kardashians? Dan vind je dit ook leuk.

Alles, maar dan ook alles wat je wilt weten over Kim Kardashian

USMagazine

Reageer op artikel:
Grote kans dat er binnenkort een vierde kind komt in huize Kardashian-West
Sluiten