Kim en Kanye verwachten hun vierde kindje en we weten zelfs het geslacht al

Laat de beschuit met muisjes maar invliegen naar de estate van Kim Kardashian en Kanye West, want het stel verwacht hun vierde kindje. Felicitaties zijn officieel op zijn plaats nu People weet dat het koppel wederom een kindje verwacht via een draagmoeder. We knew it.

Wie Keeping Up With The Kardashians van voor naar achter heeft gekeken weet dat het enorm gevaarlijk voor Kim Kardashian is om ooit nog zwanger te worden. Maar met de ambitie om ongeveer een heel elftal op te voeden werd er naar een oplossing gezocht: een draagmoeder. En blijkbaar was dat de vorige keer zo’n fijne ervaring dat het realitystel er opnieuw voor heeft gekozen.

Kim Kardashian verwacht samen met Kanye haar vierde kind

Nu People heeft gepubliceerd dat Kim en Kanye hun vierde kindje verwachten lijkt het officieel: North, Saint en Chicago zijn niet lang meer met z’n drieën. Sterker nog, de familie weet inmiddels al dat de draagmoeder zwanger is van een jongetje, aldus Cosmopolitan. De draagmoeder van Chicago is opnieuw zwanger en naar verwachting bevalt ze in mei. SPANNEND.

Hiermee komt Kimmie’s droom om in ieder geval vier kinderen te hebben volgens een ~insider~ uit. Wat een mooi nieuws om het nieuwe jaar mee te beginnen.

Kim en Kanye hebben een draagmoeder gevonden – voor dit bedrag

Reageer op artikel:
Kim en Kanye verwachten hun vierde kindje en we weten zelfs het geslacht al
Sluiten