Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 28 jun 2019

Hoe jij net als Kim Kardashian lange en volle wimpers krijgt

Wanneer we foto’s zien van onze lieve Kim Kardashian lijkt het altijd alsof ze wimperextensions draagt. Met deze wimpers is flying away from bullshit wel heel makkelijk. Zelf ontkent ze het en deelt ze een mega goede tip om het zelf ook voor elkaar te krijgen.

Kim Kardashian wimpers met… concealer

Iedereen wil lange wimpers. Het zorgt ervoor dat je ogen groter lijken, je er wakker uitziet en die Bambi-look is gewoon een goede. Een manier om dat te doen is natuurlijk het zetten van wimperextensions. Maar daar zitten ook wel wat nadelen aan vast. Zo zijn ze duur, tijdelijk, moet je je slaaphouding erop aanpassen en het is over het algemeen niet zo goed voor je eigen wimpers.

Maar het is wel mooi! En juist daarom waren wij zo blij toen Kim Kardashian zei dat ze geen wimperextensions draagt. Er is hoop voor de mensen die geen nepwimpers willen… Namelijk concealer. Huh, wat?

We hardly used any make up here. Cream Concealer Shade 7. And cream contour sticks. That’s it! @kkwbeauty @kkwfragrance

1.7m Likes, 12.9k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “We hardly used any make up here. Cream Concealer Shade 7. And cream contour sticks. That’s it!…”

Kim deelde in haar eigen app de beauty hack om met een mascaraborsteltje concealer op je wimpers te smeren. Met name de uiteinden van je wimpers zouden profijt hebben van een goede laag. Na het aanbrengen laat je het eventjes opdrogen. Vervolgens breng je je mascara aan zoals je normaal ook doet. Deze truc zou ervoor zorgen dat je langere en vollere wimpers à la Kim K krijgt.

Thank you for helping a girl out.
En mocht het dan toch minder goed werken dan je dacht, dan kan je hier nog even onze andere mascara tips lezen.

Glamour

Reageer op artikel:
Hoe jij net als Kim Kardashian lange en volle wimpers krijgt
Sluiten