Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 18 okt 2018

Kim Kardashian wordt gebashed omdat ze haar kind snoep geeft en UGH people

IZou er ooit een dag komen waarop de Kardashians niet meer gebashed worden om alles wat ze doen of zijn? Is baby True niet ‘te donker’, dan is het nu Kim Kardashian wel die online wordt aangevallen om een foto van haar zoontje Saint.

Wat is er gebeurd?

Op Instagram deelde Kim Kardashian een foto van haar kinderen met de caption ‘Missing my babies!!!!!’. Op de foto zien we haar zoontje Saint met iets in zijn mond dat erg veel lijkt op een speen.

Niet lang na het plaatsen van de foto stroomden de reacties binnen. Het zou niet normaal zijn dat een kind van Saints leeftijd nog een speen zou hebben. Maar, laat het object in zijn mond nou net geen speen zijn, maar een snoepje. Kim paste de caption aan en schreef erachter ‘P.S. mom shammers it’s not a pacifier, he’s eating candy!’ En dat mocht natuurlijk AL HELEMAAL NIET. Want stel je voor dat je je kind eens in de zoveel tijd een snoepje geeft. Wat voor verschrikkelijke ouder ben je dan? En dan die voeten van Chicago. Welke barbaar laat in vredesnaam haar baby met blote voeten over straat gaan?

Missing my babies!!!!! P.S. mom shammers it’s not a pacifier, he’s eating candy!

3.3m Likes, 24.7k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Missing my babies!!!!! P.S. mom shammers it’s not a pacifier, he’s eating candy!”

Een greep uit de reacties

Het blijft ons verbazen waar mensen zich druk om kunnen maken. Een kind eet een snoepje! Bel de politie!!! Goed, hieronder dus een greep uit de comments en knijp jezelf dan even in je handjes om het feit dat jij niet zo’n verzuurde chagrijn bent die het nodig vindt haar vrije tijd te besteden aan het veroordelen van de parenting skills van compleet onbekenden op het internet. Komen ze.

Het geval met de speen

En toen het verschrikkelijke, levensbedreigende snoep

En Chicago’s blote voetjes bleven ook niet onopgemerkt

Oh en Kims spelling werd ook nog even onder de loep genomen…

…want stel je voor dat je een spelfoutje maakt op social media.

Zucht… als je je om deze dingen druk kunt maken heb je toch wel een heel relaxed leven. Zullen we dan nu gewoon weer normaal doen?

Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kim Kardashian wordt gebashed omdat ze haar kind snoep geeft en UGH people
Sluiten