Renée
Renée | LinkedIn Entertainment 11 aug 2018

Alles wat je wilt weten over Kim Kardashian en haar zussen

Als wij Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner zeggen, dan weet je precies over wie we het hebben. NSMBL zet alle nuttige informatie over de zussen voor je op een rij.

Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner houden met z’n vijven al jaren de entertainmentwereld bezig. Van Kims naaktselfies tot het cosmetica imperium van zusje Kylie. Dit is wat we weten over de Kardashians.

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian is de oudste van de zussen. Ze is geboren op 18 april 1979 en is meteen de kleinste van allemaal. Ze is 1,52 meter.

Samen met haar ex Scott Disick heeft Kourtney drie kinderen: Mason, Penelope en Reign. Met Scott was ze jarenlang samen, maar mede vanwege zijn losbandige gedrag heeft ze hun relatie verbroken. Daarna ging Kourtney voor de veel jongere Younes Bendjima, maar ook die relatie is inmiddels beëindigd.

Het is uit tussen Kourtney K en Younes en de drama is too real

Kim Kardashian

Kim Kardashian is het tweede kind van Robert Kardashian en Kris. Haar geboortedatum is 21 oktober 1980. Tot ongeveer 2017 was ze de populairste zus met het meeste vermogen, maar inmiddels is Kylie haar voorbij gegaan.

Kim Kardashian werd bekend als de vriendin en stylist van Paris Hilton. Maar ze werd pas écht bekend toen haar sekstape met rapper Ray J ‘lekte’. Daarna werden de papieren voor de realityshow Keeping Up With The Kardashians getekend. De rest is inmiddels geschiedenis.

Kim is drie keer getrouwd. Haar eerste man was Damon Thomas, daarna volgden basketballer Kris Humphries en rapper Kanye West. Met hem is ze sinds 2014 getrouwd. Samen hebben ze drie kindjes: North, Saint en Chicago.

Alles wat we over de kids van Kim Kardashian willen weten

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian is de jongste Kardashian-zus. Koko – haar bijnaam – is namelijk de laatste dochter die Kris samen met Rob kreeg. Ze kwam op 27 juni 1984 ter wereld in Los Angeles.

Khloé werd bekend als zus van Kim in Keeping Up With The Kardashians. Inmiddels werkt ze aan haar eigen imperium en heeft ze onder andere haar eigen kledingmerk Good American.

Khloé Kardashian was eerder getrouwd met basketballer Lamar Odom. Samen verschenen ze in hun eigen realityshow, maar het huwelijk hield geen stand. Khloé vroeg een scheiding aan nadat bekend werd dat Lamar vreemdging en drugs gebruikte.

Inmiddels is ze samen met een andere basketballer, Tristan Thompson. Samen kregen ze dochter True Thompson. Of het echt goed gaat tussen de twee is op het moment van publiceren maar de vraag. Ook Tristan reed een scheve schaats.

Whaaat?! Tristan Thompson zoenend gespot met andere vrouw dagen voordat Khloé bevalt

Kendall Jenner

Kendall Jenner en Kylie zijn de halfzusjes van Kourtney, Kim en Khloé. Ze is de dochter van Bruce Jenner en Kris. Haar geboortedatum is 3 november 1995.

Kendall Jenner was altijd de rustige zus van de vijf. Inmiddels is ze flink uit haar schulp gekropen en is Kendall één van de best betaalde modellen van nu. Kendall is samen met basketballer Ben Simmons, maar heeft de relatie tot nu toe nog niet bevestigd.

Holy moly! Zo absurd veel verdient Kendall Jenner met haar modellenwerk

Kylie Jenner

Samen met Bruce kreeg Kris tot slot Kylie Jenner (10 augustus 1997). Kylie Jenner is op dit moment de meest succesvolle zus van de Kardashian clan. Haar vermogen wordt op haar 21ste al op 1 miljard dollar geschat.

Haar vermogen heeft ze voornamelijk te danken aan haar cosmeticamerk Kylie Cosmetics. Ook verdient Kylie goed aan Instagram. Omdat Kylie inmiddels meer dan 100 miljoen volgers heeft moeten merken diep in de buidel tasten om met de influencer samen te werken.

Kylie Jenner had onder andere een relatie met rapper Tyga. Momenteel is ze samen met een andere rapper, Travis Scott. Met hem kreeg ze dochter Stormi Webster op 1 februari 2018.

Zo zag Kim Kardashian er vroeger uit

Reageer op artikel:
Alles wat je wilt weten over Kim Kardashian en haar zussen
Sluiten