Renée
Renée Food 26 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Nugget lovers opgelet – deze zomer is het Kip Festival in Amsterdam en Rotterdam

Stel je eens voor dat je een dag kunt doorbrengen in de zon, met 50 soorten kip hapjes en fijne deuntjes. Zou dat geen fantastische dag zijn? Ja toch? Dan is er goed nieuws: het Kip Festival keert terug voor een tweede editie. Nog leuker, deze keer vindt het niet alleen in Amsterdam plaats.

Kip Festival

Het was vorig jaar zo’n succes dat het Kip Festival in 2018 gewoon weer terugkomt. Tijdens het laatste weekend van de maand juli kun je losgaan op het festival en chicken wings, saté en kip terriyaki naar hartenlust eten. Niet alleen dat, want er zijn meer dan 50 verschillende bereidingen van dit stukje vlees te proeven.

Deze keer is het Kip Festival niet alleen in Amsterdam, maar ook in Rotterdam. Wederom kunnen de mensen in Amsterdam en omgeving lekker met de fiets of het ov naar het Rembrandtpark voor het festival. Ga je liever naar 010? Dan eet jij je buik vol in Het Park. Let wel op: in Rotterdam vindt het festival op een ander datum plaats.
kipfestival

Alle info op een rij

Gekookt, gebraden of juist gegrild: tijdens de twee weekenden van het festival kun je alle soorten kip eten. Natuurlijk hoef je niet alleen maar sateetjes te eten. Je kunt ook eens chicken waffles proberen of eindelijk de kippetjes die in cola zijn bereid. Delicious.

Kip Festival in Amsterdam

Datum: 27, 28 en 29 juli
Locatie: Rembrandtpark

Kip Festival in Rotterdam

Datum: 24, 25 en 26 augustus
Locatie: Het Park

Je moet van tevoren wel even een kaartje kopen om verzekerd te zijn van toegang tot het festival. Een ticket kost €5 per persoon. Vergeet in ieder geval niet om je vriendinnen te appen, jullie gaan naar dit festival!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nugget lovers opgelet – deze zomer is het Kip Festival in Amsterdam en Rotterdam
Sluiten