Yas – De realityshow van Kendall en haar twin Kirby Jenner staat eindelijk online

Kris Jenner zit nooit stil en kwam eind vorig jaar dan ook op het idee om een reality show van Kirby Jenner te maken. Kirby, de ‘twin’ van Kendall, is namelijk een grote hit op Instagram. En dan is het natuurlijk niet gek dat Kris al een businessmodel in gedachten heeft.

Als je Kirby Jenner nog niet volgt op Instagram, doe dat dan snel. Mocht je nog geen idee hebben wie de twin van Kendall is, wij vertellen het je.

Wie is Kirby Jenner?

Als je wanhopig bent gaan Googlen naar de mysterieuze twin van Kendall waar niemand je over heeft verteld, stop maar. Er zijn geen echte familiebanden tussen Kendall en Kirby. Kirby is een gewone man die zich op zijn Instagram-account op een hilarische manier voordoet als de wederhelft van Kylie.

Op zijn parodie-account staan foto’s waarin hij zich heeft gephotoshopt in Kendalls foto’s. Het account heeft inmiddels 1,2 miljoen volgers en krijgt tientallen duizenden likes per foto. Kendall kan er wel om lachen en volgt het account al een tijdje. Af en toe krijgt Kirby zelfs een reactie van zijn twin.

Eigen show

Nu het account bij het grote publiek bekend is, heeft Kendall besloten om samen met Kirby een eigen serie te maken. De serie bestaat uit acht afleveringen en alle Kardashians komen voorbij in de show, dus het is het kijken waard. We zien ook hoe Kirby op zoek gaat naar zijn roeping bij Kylie Cosmetics.

Het programma wordt uitgezonden op Quibi, een mobiel platform dat in april gelanceerd is. De familie Kardashian-Jenner is in ieder geval enthousiast. “You’re the best-kept secret of our generation,” zegt Kim tegen Kirby Jenner. Hoewel Kirby natuurlijk geen echt lid is van de familie, doet hij het goed op camera. Wij kunnen niet wachten tot hij ook voorbijkomt in Keeping Up With The Kardashians. Inmiddels staan de eerste afleveringen van zijn eigen serie op Quibi.

Reageer op artikel:
Yas – De realityshow van Kendall en haar twin Kirby Jenner staat eindelijk online
Sluiten