Kit Harringtons reactie op de laatste scène van Game of Thrones is ZO lief

Heel even een kleine heads up: dit artikel zit vol met spoilers. Heb je het einde van Game of Thrones nog niet, gezien, KLIK DAN NU WEG NU HET NOG KAN. Zo, dat was ‘m. Laten we beginnen.

Toen het einde van Game of Thrones eindelijk daar was, zaten we allemaal met onze bek vol tanden te kijken. Want wie zag deze wending in godsnaam aankomen? Wat wij ook niet zagen aankomen, is dat Jon Snow Daenerys Targaryen zou vermoorden. Acteur Kit Harrington duidelijk ook niet, want hij reageerde enorm geëmotioneerd toen hij voor het eerst las dat hij het personage van vriendin Emilia Clarke om het leven zou gaan brengen.

Het is klaar met Game of Thrones. Na acht jaar sensatie en speculeren is de ontknoping eindelijk daar. Met deze afloop is niet iedereen tevreden, de reacties op dit onverwachte einde zijn namelijk niet mals. Velen zagen liever the Dragon Queen op de troon eindigen, maar die eindigde uiteindelijk vermoord op de grond. Plottwists everywhere. 

Kit Harrington reageert emotioneel op Jon Snow die Daenerys Targaryen vermoordt in Game of Thrones

Wij hadden het al niet meer door dit einde, maar moet je dan eens nagaan hoe verbaasd de acteurs waren toen ze voor het eerst het finale script lazen. Emilia Clarke gaf al eerder aan het niet eens te zijn met het einde van haar personage. Toen ze het script las is ze vijf uur gaan wandelen totdat ze blaren op haar voeten had.

Kit Harringtons reactie was misschien nog wel heftiger. Er zijn namelijk beelden van het moment dat Kit tijdens de bespreking voor het eerst hoorde dat zijn personage Jon Snow de Dragon Queen om het leven brengt. Zijn emoties gingen alle kanten op en het enige wat wij willen doen is Kit een grote knuffel geven.

Malissa Tormey on Twitter

Kit Harington’s reaction when he learns that Jon Snow kills Daenerys during the table-read #GameofThrones #TheLastWatch

TEE FRANKLIN IS ♿️ ✊??️‍? on Twitter

Kit Harrington’s #JonSnow reaction to killing Dany on #GameOfThrones #TheLastWatch https://t.co/8ZQDaCRTaI

Gelukkig kon Emilia Clarke er nog een beetje om lachen, maar de reactie van Kit Harrington was minder laconiek. Dat de cast van Game of Thrones zo ontzettend close is, dat is niet gek. In dit artikel zie je wat een jonkies het waren toen ze begonnen aan de serie. De groep heeft jarenlang samengewerkt, geleefd en plezier beleefd aan de serie en daar is nu een einde aangekomen. The end of an era. 

Elle

Reageer op artikel:
Kit Harringtons reactie op de laatste scène van Game of Thrones is ZO lief
Sluiten