Redactie
Redactie Gesponsord 29 jun 2020

Klaar voor een hete zomer? Zo maak jij je telefoon summerproof

Niet alleen je garderobe of je looks (hállo, highlights!) zijn in de zomer toe aan een kleine update, ook je telefoon (wij testten een week lang de OnePlus 8 en zijn fan!) verdient even wat extra aandacht. Zo maak jij je telefoon summerproof!

Zwoele zomertunes op repeat

Zin in een onvergetelijke zomer? Dan is het de hoogste tijd voor een goede soundtrack op je telefoon. Muziek die je later weer eens luistert en je herinnert aan die fantastische zomer van 2020. Oké, geen grote festivals en evenementen dit jaar, maar met een zonnetje, de juiste mensen om je heen en wat creativiteit staat niks jou een memorabele zomer in de weg.

De OnePlus 8 heeft dubbele stereo luidsprekers van Dolby Atmos voor een heldere audioweergave en indrukwekkend surround-geluid. Je hebt dus geen bluetooth speaker meer nodig!

Girl music headphones

Op Spotify vind je talloze afspeellijsten (of Google even op playlist zomer 2020), maar het allerleukst is om zelf een middagje aan de slag te gaan en je eigen, unieke lijst samen te stellen voor op je telefoon. Begin bij je favoriete, tijdloze zomertunes en bouw ‘m uit met nieuwe muziek die je al luisterend tegenkomt. Tip voor inspiratie: het Griekse radiostation Offradio (online en via Sonos te streamen). Rechtstreeks uit Thessaloniki zó op je balkon. Laat die zomer maar komen.

Musthave voor je telefoon: de mooiste cases van André Saraiva

De zomer smeekt om een paar statement pieces zoals grote oorbellen of een neon crop top. Vergeet ook je telefoon niet: dit is tenslotte het accessoire wat je non stop bij je draagt en tevoorschijn tovert. Dan mag -ie er ook wel goed uitzien, toch? De OnePlus 8 is er in 2 mooie zomerkleuren: Glacial Green en Interstellar Glow. We like!

Cases Andre voor OnePlus

De cases die de wereldberoemde straatartiest André Saraiva ontwierp voor OnePlus zijn wat ons betreft een musthave. André werd als graffitikunstenaar bekend door zijn creatie ‘Mr. A.’, die op muren en gebouwen over de hele wereld is terug te vinden. Ook op de bumperhoezen voor OnePlus zien we Mr. A terug, onder meer in de inmiddels iconische kleurcombinatie van roze en blauw.

Schone lei met summerproof apps

Ook zo’n fan van het spel 30 seconds? Wist je dat er ook een app van is? Kijk, dat bedoelen we: tijd om schoon schip te maken in die wirwar van apps op je telefoon die je toch niet gebruikt. En de hoogste tijd om er een aantal te vervangen door apps die deze zomer wél goed van pas komen. Denk aan een paar leuke games zoals Would You Rather & Dilemmas (voor als je fan bent van Dilemma op Dinsdag), Truth or Dare of het hilarische Evil Apples vs. Humanity.

OnePlus phone summerproof

Andere aanraders om deze zomer op je telefoon te installeren: de Zwemwater app voor actueel advies over de kwaliteit van het buitenwater; Grill-it voor goede barbecuerecepten én een fijne fotobewerkingsapp zoals Kira Kira. In combinatie met de 48 megapixel hoofdcamera van One Plus 8, waarmee je zelfs de kleinste details prachtig kunt fotograferen, leg je jouw onvergetelijke zomer vast als een professional.

Oh, en laat de Netflix-app vooral wél op je telefoon staan: heerlijk om op een zwoele zomeravond op je balkon nog een serietje te kijken. Dankzij het mooie scherm (en geluid) van de OnePlus 8 is dat een heerlijke manier om een broeierige zomeravond af te sluiten.

In samenwerking met OnePlus

Reageer op artikel:
Klaar voor een hete zomer? Zo maak jij je telefoon summerproof
Sluiten