Renée
Renée Fashion 24 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Shit – kleding bestellen uit Amerika wordt een stuk duurder

De fittie tussen Donald Trump met zijn Amerika en Europa bereikt nu een hoogtepunt. Er is slecht nieuws als je graag je beauty en mode items uit Amerika haalt. Je gaat hier namelijk een stuk meer voor betalen. Kleding bestellen uit Amerika is nu echt een stuk minder aantrekkelijk.

Kleding uit Amerika bestellen wordt duurder

Niet alleen kleding uit Amerika bestellen wordt duurder, je gaat ook flink betalen voor je lievelings make-up dat je alleen daar kunt kopen. Importeurs zijn van plan om de hogere kosten die ze moeten betalen door te berekenen aan jou: de klant.

Maar waarom is dat? Daar mag je ome Trump voor bedanken. Omdat hij de Amerikaanse staalindustrie wil beschermen heft hij een extra tarief op Europees staal en aluminium. Europa laat het er niet bij en doet hetzelfde, waardoor kleding en make-up bestellen een stuk minder leuk is.

Hoelang duurt dit grapje?

Waarschijnlijk wil je nu alleen nog maar weten hoelang deze grap gaat duren. Nou ja, dat kan wel even duren, ja. De Europese Commissie vertelt namelijk dat de hoge tarieven blijven gelden zolang Trump het de staalindustrie lastig maakt. En inmiddels weet je vast wel wat voor gekkie deze president is.

Slecht nieuws dus.

RTL

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Shit – kleding bestellen uit Amerika wordt een stuk duurder
Sluiten