Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 10 december 2018

4 kledingcombinaties waarmee jouw curves het allerbeste uitkomen

Als vrouw met curves is het soms lastig om de ideale outfit te vinden voor jouw figuur. Het aanbod is kleiner en dit maakt het shoppen lastig. Hoe kan je als curvy vrouw de juiste combinaties maken zodat je rondingen mooi uitkomen?

We verzamelden vier kledingcombinaties die iedere curvy dame in haar kast moet hebben, waar haar rondingen prachtig in uitkomen. Want hé, if you got it, flaunt it.

1. Skinny jeans en T-shirt met opdruk

Skinny jeans staan werkelijk elk lichaamstype goed. Je moet alleen weten welk type jeans je moet hebben. Het kledingmerk some,… verkoopt een aantal prachtige jeans voor verschillende lichaamstypen. Zo is de A-Fit geschikt voor vrouwen met een slanke taille, smalle schouders en brede heupen. De jeans geeft je curves namelijk genoeg ruimte, maar sluit wel mooi aan in de taille. Heb je slanke benen, smalle heupen en ben je wat ronder bij je buik en borsten? Dan is de O-Fit meer geschikt voor jou. Deze fit legt namelijk de aandacht meer op de benen.

Combineer de jeans met een leuk logo T-shirt en je ziet eruit om door een ringetje te halen.

2. Sportbroek en een mooie trui

Wie zei dat je je sportbroek alleen thuis op de bank kunt dragen? Combineer een mooie sportbroek met een toffe trui en een goed stel sneakers, en wedden dat jij de hele dag complimentjes krijgt? Daarnaast zit het ook nog eens hartstikke lekker. Wat wil je nog meer?

Deze outfit is heel geschikt voor curvy vrouwen, omdat de broek je booty goed laat uitkomen. Voor een nonchalant effect kun je ervoor kiezen om de trui gedeeltelijk in de broek te steken. Wil je je taille accentueren? Draag er dan een mooie cropped top of cropped trui op.

3. Flared broek met T-shirt of top

Wij zijn groot fan van flared broeken omdat deze je benen eindeloos laten lijken. Onderstaande van some,… trok gelijk onze aandacht, omdat de verticale strepen je benen nóg langer en zelfs optisch iets slanker laten lijken.

Combineer ‘m met een mooie strakke top of juist een ruimvallend T-shirt of trui. Werkelijk alles kan met de flared broek en dat is meteen de reden dat-ie in jouw garderobe thuishoort.

4. Skinny jeans en een off-shoulder trui

De kracht van de schouder wordt naar onze mening zwaar onderschat. Wij zijn groot fan van het laten zien van een schouder (of twee), maar in de winter is een compleet mouwloze top toch wat koud.  Met een goede jeans en een off-shoulder trui laat je toch een sexy stukje huid zien, maar krijg je het niet koud. Winning.

In samenwerking met some,...

Reageer op artikel:
4 kledingcombinaties waarmee jouw curves het allerbeste uitkomen
Sluiten