Klompen maken dit seizoen hun comeback en het wordt tijd dat we dit schoeisel omarmen

Misschien haat je ze, misschien vind je ze fantastisch. Hoe dan ook, klompjes zijn hot dit seizoen, dus bereid je maar vast voor. Deze zomer hoor jij niets anders dan het getik van houten zolen op straat. Wij begrijpen goed dat je misschien zo je twijfels hebt bij dit schoeisel, maar zelfs klompen hebben zo hun charmes.

Tijdens de Fashion Weeks verscheen het houten klompje op de catwalks. Modehuizen als Lanvin, Molly Goddard, Miu Miu en zelfs Dior bewezen dat klompen niet boers, maar juist fashionable zijn.

#Dior #diorsaddlebags #diorclogs #thewardrobeboutique_ph #style #fashion😍 @thewardrobeboutique_ph

14 Likes, 0 Comments – Thewardrobeboutique_ph (@thewardrobeboutiqueph) on Instagram: “#Dior #diorsaddlebags #diorclogs #thewardrobeboutique_ph #style #fashion😍 @thewardrobeboutique_ph”

Klompen everywhere

Houd jij van deze schoenen? Mooi, dan hoor je vanaf nu bij de ‘Clogerati’.  Zo heeft The New Yorker de groep genoemd die met liefde clogs draagt. En geloof het of niet, deze zomer wordt die groep heel groot.

Vind jij deze klompen spuuglelijk? Geen paniek, zo dachten we in het begin ook allemaal over de ugly‘ sneakers en kijk ons nu eens gaan. We leven in een tijdperk waar we ‘lelijke’ schoenen op handen dragen, daarom is het niet zo gek dat klompjes juist nu hun comeback maken. En hé, we blijven Hollanders. Dus als iemand de klompen moeten rocken, dan zijn wij het wel.

Second best thing after my good old granny slippers 🐩 Who’s with me? #DiorFW18 #DiorQuake

No Description

De leukste klompjes

Klompjes komen in allerlei soorten en maten. Er zijn ook klomp-sandalen, dus je hoeft echt niet meteen all in te gaan – mag wel – met grove, platte, Hollandse klompen. Hoe geweldig zou het zijn als we allemaal deze trend omarmen en massaal aan de klompen gaan. Je schuift erin en gaan, geen gedoe met veters. Heerlijk.

Klompen met hak – €219,00

klompen klompjes blogs

Klompen met hak – €30,95

klompen clogs klompjes

Zwarte klompen – €119,95

klompen klompjes clogs

Slider klompjes – €119,95

klompen clogs klompjes

Paarse klompjes – €59,95

klompen klompjes clogs

De tijd dat iedereen op deze schoenen paradeert zit er echt aan te komen. Wij moeten er nog even aan wennen, maar over een tijdje zijn we helemaal ready voor de #cloglife.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Klompen maken dit seizoen hun comeback en het wordt tijd dat we dit schoeisel omarmen
Sluiten