Renée
Renée Fashion 25 sep 2017

“Knapste meisje op aarde” loopt de catwalk van Dolce & Gabbana

Er was enorm wat controverse toen de slechts zesjarige Thylane Blondeau tien jaar geleden tot “het knapste meisje ter wereld” werd bekroond. Hoewel er moeilijk te ontkennen viel dat Thylane zeker knap was, vielen velen over de wel heel jonge leeftijd waarop ze deze stempel kreeg. Hoe je het ook wendt of keert: voor haar carrière was het wel een goede zet.

Zo stond Thylane al op tienjarige leeftijd met haar hoofd in Vogue Paris – overigens een shoot die ook kritiek kreeg vanwege de toch wel sexy look van Thylane – en was ze afgelopen weekend te zien op de fameuze catwalk van Dolce & Gabbana. Haar eerste show is het overigens niet: die liep het piepjonge model al op vierjarige leeftijd voor Jean Paul Gaultier.

De Spring/Summer 2018 show van Dolce & Gabbana had plaats in Milaan en Thylane droeg een lange, romantische rozenjurk gepaard met een goud kroontje.

Thylane vroeger:

Ook op Instagram doet de tiener het behoorlijk goed: hier heeft ze al ruim 1.600.000 volgers en verdient ze een hele hoop geld mee.

Thylane bij de Tommy Hilfiger-show:

Voor Michael Kors:

Op de cover van L’Officiel Paris:

Als het nieuwe gezicht van Lolita Lempicka:

Voor Topshop:

Voor L’Oréal, één van haar grootste opdrachtgevers:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
“Knapste meisje op aarde” loopt de catwalk van Dolce & Gabbana
Sluiten