De koelkasten van deze celebs zijn tot de nok toe gevuld met lekker eten

Altijd al willen weten wat Khloé Kardashian lekker vindt om te eten? Of wat Withney Port juist liever vermijdt? Houdt je boodschappenlijstje dan bij de hand, want nu kom je het eindelijk te weten.

Het hoogtepunt van MTV Cribs was altijd de mega koelkast. Naast de zwembaden en de garages met peperdure auto’s was de koelkast de place to be en wilde je weten wat er allemaal in zat. Vaak was het toch een beetje een teleurstelling als de koelkast dan half leeg bleek te zijn. Gelukkig zijn daar onze favoriete sterren die de lekkerste dingen hebben verstopt in hun keuken, zij stellen ons nooit teleur.

1. Khloé Kardashian

Khloé geeft ons maar al te graag een tour door haar goed gevulde koelkast. De beauty houdt haar keuken het liefst netjes en dat is ook te zien. Alles staat perfect gesorteerd per categorie, nog net niet op alfabetische volgorde. Naast de gezonde groentes spotten we ook blikjes Redbull en cola, het bewijs dat ze ook gewoon een normaal mens is.

2. Karlie Koss

Model Karlie Koss deelt op haar Instagram een kiekje van haar koelkast die vol staat met healthy sapjes. Deze mogen natuurlijk niet ontbreken in het modellenleven en ze is er dol op. Gelukkig compenseert ze het goed en trakteert ze zichzelf zo nu en dan op een koekje. Dat zijn dan ook niet zo maar koekjes, maar Karlie Kookies. Ze heeft dus gewoon haar eigen koekjes, goals.

Fashion Week Fuel. ?????? #WhatsInYourFridge?

28.8k Likes, 196 Comments – Karlie Kloss (@karliekloss) on Instagram: “Fashion Week Fuel. ?????? #WhatsInYourFridge?”

3. Withney Port

De koelkast van Withney staat vol met flessen drinken. Ze heeft het namelijk niet zo op kraanwater, daarom heeft ze altijd een voorraadje bruisend water in huis. Daarnaast is er ook een grote lading fruit te vinden, maar een lekker stukje chocola is haar favoriete cravings.

4. Oprah Winfrey

Ook de enige echte Oprah gunt ons een kijkje in haar koelkast. Zo te zien houdt ze wel van een portie groente. Ze is onwijs fan van verse ingrediënten als het aankomt op een goede maaltijd. En eerlijk, hoe satisfying is dit? Alles zit netjes in bakjes met een label er op, lekker overzichtelijk.

This makes me So happy. My wish for everyone who has to make dinner : to have the ingredients all chopped and ready..#30daysofhappiness

20.9k Likes, 826 Comments – Oprah (@oprah) on Instagram: “This makes me So happy. My wish for everyone who has to make dinner : to have the ingredients all…”

5. Bella Hadid

Nee het is niet een schap in de supermarkt, maar het is de koelkast van Bella Hadid. Ze heeft keuze uit maar liefst vijf verschillende soorten yoghurt, drie verschillende soorten humus en natuurlijk ook nog twee varianten amandelmelk. Daarnaast heeft ze nog genoeg keuze uit talloze andere producten, want je kan natuurlijk nooit genoeg hebben. Het model moet goed in shape blijven, dus haar voeding is heel belangrijk.

Koelkast Bella

Dankzij deze sterren hebben wij nu eindelijk goed gevulde koelkasten gezien met een heerlijke inhoud. Nu weet je dus waar de celebs echt van smullen en wat jij dus ook in huis moet halen zodat jouw voorraad compleet is.

Deze 10 foutjes in Friends zijn je ongetwijfeld ontgaan

 

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Refinery 29

Reageer op artikel:
De koelkasten van deze celebs zijn tot de nok toe gevuld met lekker eten
Sluiten