Dit zijn de 10 beste komedies op Netflix die we nu allemaal heel goed kunnen gebruiken

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: 2020 is niet ons jaar. Inmiddels zitten we weer in een gedeeltelijke lockdown en het coronavirus is nog lang niet vertrokken. Thuiszitten is het nieuwe uitgaan en daarom is je bank nu inmiddels je beste vriend. Hoog tijd voor wat heerlijke komedies om je dagen wat op te vrolijken.

Wij delen de beste komedies op Netflix, want een beetje lol kunnen we tenslotte allemaal wel gebruiken.

1. Life As We Know It

Life As We Know It is een klassieke komedie uit 2010 met Katherine Heigl en Josh Duhamel als Holly en Eric. Holly en Eric worden door hun vrienden op een blind date gestuurd, maar dan krijgt het verhaal een onverwachte wending. Hun vrienden komen om tijdens een ongeluk en Holly en Eric moeten voor de dochter van het gezin gaan zorgen. Ze gaan samen in een huis wonen en doen hun best om alle wensen van hun overleden vrienden op te volgen. Dat gaat alleen niet altijd goed. Een komedie om van te smullen.

2. Sisters

Als Tina Fey en Amy Poehler samenwerken, weet je dat je gaat lachen. En omdat we hunkeren naar een goed feestje, is deze film ook precies wat we nodig hebben. Twee zussen, totaal verschillend van elkaar, besluiten een laatste feestje te geven voordat hun ouders het familiehuis verkopen. Iets met vragen om moeilijkheden?

3. Jumping The Broom

Sabrina Watson (Paula Patton) is een succesvolle advocaat. Ze ontmoet Jason Taylor (Laz Alonso) die op Wall Street werkt. Ze worden smoorverliefd maar er is een probleem: de ouders. De aristocratische ouders van Sabrina moeten de familie van Jason ontmoeten en dat levert een komische botsing op tussen Afro-Amerikaanse culturen.

4. Schitt’s Creek

Schitt’s Creek is een hartverwarmende komedie die je graag kijkt op een vrije avond. De serie volgt een ooit steenrijke familie die plotseling failliet gaat en het enige overgebleven bezit is een klein landelijk stadje: Schitt’s Creek. Tussen 2015 en 2020 zijn maar liefst zes seizoenen gemaakt.

5. Dead To Me

Nadat haar man overlijdt bij een aanrijding, is Jen (Christina Applegate) vastbesloten de dader te vinden. Samen met Judy (Linda Cardellini), die ze ontmoet in een steungroep, bundelt ze haar krachten. Het gevolg? Een echte vriendschap, hilarische oneliners en veel geheimen.

6. New Girl

De komedie die we allemaal nodig hebben in ons leven. De sociaal onhandige Jess (Zooey Deschanel) is net door een break-up gegaan als ze naar een appartement verhuist met drie vrijgezellen die ze nog nooit heeft ontmoet. Genoeg seizoenen om te bingewatchen.

7. Never Have I Ever

Een frisse coming-of-age-komedie die – na de release vorige maand – direct een hit op Netflix is geworden. Gemaakt door Mindy Kaling en Lang Fisher, volgt Never Have I Ever de Indiaas-Amerikaanse tiener Devi (Maitrevi Ramakrishnan) terwijl ze probeert een ‘cool’ leven te leiden.

8. Clueless

Hadden we al verteld dat we groot fan zijn van Clueless? Van de grappigste oneliners tot de reboot, Clueless is een absolute go-to film.

9. 21 Jump Street

Een film die we keer op keer zouden kunnen bekijken en nog steeds grappig kunnen vinden is 21 Jump Street. In de film bundelen Jonah Hill en Channing Tatum hun krachten als het meest onwaarschijnlijke politieduo ooit dat undercover gaat. Ge-nie-ten.

10. Derry Girls

Derry Girls speelt zich af in het Noord-Ierland van de jaren negentig en volgt schoolmeisjes Erin, Orla, Clare, Michelle en James. Ze navigeren zich door de gevaren van het opgroeien en dat levert hilarische scènes op.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 10 beste komedies op Netflix die we nu allemaal heel goed kunnen gebruiken
Sluiten