Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 22 feb 2018

De koningin van Engeland zat front-row bij de London Fashion Week

Front row op de Fashion Week zitten is voor de meeste mensen in de fashion-wereld nogal een ding. Niet voor de koningin van Engeland. Die zit gewoon naast Anna Wintour te chillen alsof het een theekransje is. Want ja, het is de koningin van Engeland en ze is een baas.

Richard Quinn

De 91-jarige koningin bezocht op de laatste dag van London Fashion Week de show van Richard Quinn en het zag ernaar uit dat ze de tijd van haar leven had. Hoewel de ontwerper wist dat de koningin zijn show zou bezoeken, kon hij alsnog zijn ogen niet geloven toen hij haar daadwerkelijk zag. Hij vertelt in een interview:
“I feel really overwhelmed actually. It’s kind of surreal. I knew one or two days ago, but until it actually happens you’re a bit like ‘oh it is real’. Its insane.”
koningin engeland fashion week

Award for British Design

Alsof een bezoekje van de koningin nog niet genoeg was, mocht Quinn daarnaast als eerste ter wereld de ‘Queen Elizabeth II Award for British Design’ in ontvangst nemen. De award representeert de rol van mode-industrie in de samenleving. Hij zal jaarlijks worden uitgereikt aan een opkomende Britse modeontwerper die naast bijzonder talent en originaliteit, ook waarde toevoegt aan de samenleving, of zich richt op duurzaamheid.

koningin engeland fashion week

De koningin is niet de enige bijzondere verschijning die we tijdens Fashion Week zagen. In New York liep de tienjargie ‘drag kid’ Desmond een show voor Gypsy Sport en dat zag er zo uit.

elle uk

Reageer op artikel:
De koningin van Engeland zat front-row bij de London Fashion Week
Sluiten