Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Video 28 jun 2020

NSMBL to the rescue: je kledingkast opruimen met de Konmari-methode

Bij NSMBL weten we dat je je soms kan gaan vervelen als je in quarantaine zit. En wij zijn de beroerdste niet. Daarom komen we met een nieuwe serie video’s om je te inspireren: NSMBL To The Rescue. Van redactieleden die nieuwe hobby’s uitproberen of je meenemen in bestaande hobby’s en een kijkje in de kledingkast tot tips van experts.

Want zeg nou eerlijk, we hebben allemaal het punt gekend deze quarantaine waarbij we een nieuwe hobby wilden zoeken of ons huis binnenstebuiten wilden opruimen. Maar hoe begin je? That’s where we come in. Tess ruimt namelijk haar kledingkast op door middel van de Konmari-methode.

NSMBL To The Rescue: opruimen met Konmari-methode

Niets fijner dan (eens in de zoveel tijd) je kledingkuist opruimen. Out with the old, in with the new. De Konmari-methode is een populaire methode om hierbij te gebruiken.

Hoog tijd voor Tess om dat eens uit te gaan proberen. Ze is druk aan het verhuizen en moet haar nieuwe kledingkast indelen. Ideaal om dat volgens de Konmari-methode te gaan doen. En NSMBL zou NSMBL niet zijn, als je jou laten zien hoe we dat doen. You’re welcome.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL to the rescue: je kledingkast opruimen met de Konmari-methode
Sluiten