Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Welke koppels uit De Bachelor zijn nu nog samen? Stem via Instagram

Morgen is het zo ver: de langverwachte reünie-aflevering van het realityprogramma De Bachelor. Wekenlang gingen maar liefst twee (!) bachelors op zoek naar de ware liefde. In de laatste aflevering eindigt Paul met Josephine en Rien met Femke. Zijn ze nog samen denk je? Laat het ons weten via Instagram.

Uitkomt van De Bachelor nog onbekend: wat denk jij?

Morgen is de reünie-aflevering van De Bachelor te zien op Videoland en dat gaat juicy worden, als we de streamingdienst mogen geloven. Ze plaatsen vandaag een video op Instagram waarin enkele deelnemers alvast een klein tipje van de sluier geven als het gaat om de uitkomst. Ze mogen nog niks zeggen, maar het is duidelijk dat er iets very shocking is. Als we mogen gokken… gaat dat over Paul en Josephine. Zou hij toch met Eline eindigen?!

Bekijk de video hieronder:

Stemmen op koppels uit De Bachelor

Om alvast in de sfeer te komen, hebben we een poll op Instagram geplaatst waar jullie op kunnen stemmen. Zijn Paul en Josephine nog samen? En hoe zit het met Femke en Rien? Laat het weten via onze Instagram Story @NSMBL.

Badpak winnen van Femmesuit, het merk van Bachelor-Femke

Nog een leuk extraatje: win nu voor jou en je beste vriendin een badpak van Femmesuit, het merk van Femke uit de Bachelor. Riens hart wist ze al snel te veroveren, maar badpakken ontwerpen kan ze ook wel. Wat je moet doen? Volg ons én Femmesuit op Instagram en wie weet win jij.

Voor dit ‘Funda horror huis’ betaal je 23 duizend euro per vierkante meter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.