Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 8 jun 2019

6 prachtige korte kapsels met pony die allemaal geen bloempotkapsel zijn

Nu de zomer eraan komt willen we weer massaal de schaar in ons haar te zetten. Nu kun je dan natuurlijk kiezen voor een mooie boblijn, maar waarom pak je het niet spannender aan? Bijvoorbeeld door te kiezen voor een kort kapsel met pony. Dit hoeft echt niet meteen een bloempotkapsel te worden, kijk maar eens naar onderstaande prachtige kapsels.

Korte kapsels met pony

Een kort koppie zie je niet snel met pony, omdat het al snel te veel wordt. Toch kan het echt een prachtige combinatie zijn, als het maar goed geknipt wordt. Hieronder vind je zes prachtige korte haarstijlen met pony.

1. Pixie cut met pony

We maken meteen een deep dive met onderstaande PRACHTIGE pixie cut. Oké eerlijk is eerlijk, Zendaya staat natuurlijk alles, maar hoe tof is dit kapsel? Extra fijn: met dit haar blijf je helemaal koel in de zomer.

Halle Berrrrrrryyyyyyy Halle Berry

1.1m Likes, 6,853 Comments – Zendaya (@zendaya) on Instagram: “Halle Berrrrrrryyyyyyy Halle Berry”

2. Korte bob met pony

Dit kapsel komt het dichtst in de buurt van het gevreesde bloempotkapsel, maar zie hier het bewijs dat mits het goed geknipt is, je haar nergens in de buurt komt van een bloem of een pot.

#ad The iridescent cosmetics collection that I collaborated with @SinfulColors_Official is now @CVSpharmacy ✨ Also available on @Amazon. Link in bio! #SCVanessa #SinfulColors #FaceForward #Highlighter

489.8k Likes, 2,538 Comments – Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on Instagram: “#ad The iridescent cosmetics collection that I collaborated with @SinfulColors_Official is now…”

3. Lange bob met pony

Fan van glass hair? Dan is dit het kapsel voor jou. Gooi er een lading producten in, haal de stijltang of föhn erdoorheen en klaar is Kees.

CFDA Awards 2019 with @winnieharlow ? #hairbyhos #makeup @makeupvincent #winnieharlow

222 Likes, 7 Comments – HosHounkpatin????? (@hoshounkpatin) on Instagram: “CFDA Awards 2019 with @winnieharlow ? #hairbyhos #makeup @makeupvincent #winnieharlow”

4. Opgeschoren met een volle pony

Oké deze look moet je staan, maar als je er de kop voor hebt dan is-ie ook wel echt fantastisch. Eerlijk, als je dit kunt rocken, kun je het bijna niet tegenover jezelf maken om het níét te doen, toch?

Instagram post by Ruby Rose * Nov 7, 2018 at 5:23pm UTC

350.2k Likes, 5 Comments – Ruby Rose (@rubyrose) on Instagram

5. Krullen met een pony

Wie ooit heeft gezegd dat krullen en een pony niet samengaan, heeft het helemaal niet begrepen. Kijk even naar Kehlani’s haar hieronder en je ziet meteen wat we bedoelen. Heb je er een goede kapper voor nodig die weet wat-ie doet? Absoluut, maar heb je die eenmaal gevonden, dan is dit het eindresultaat. Wie wil dat nou niet?

? hello der ?

953.7k Likes, 8,266 Comments – Kehlani (@kehlani) on Instagram: “? hello der ?”

6. Slag (en krullen) met een… jawel, pony

Om nog maar een keer te bewijzen dat werkelijk elke haarstijl geschikt is voor een pony: hieronder een dame met krullen én een dame met slag met een pony. En beiden met kort haar. Een hele familie vliegen in één klap.

hey hi hello from us bbs? #r29xmaybelline #bts

285 Likes, 12 Comments – tierra (@teething_tierra) on Instagram: “hey hi hello from us bbs? #r29xmaybelline #bts”

Zo, als we je nu niet overtuigd hebben dat kort haar en een pony zéker wel samengaan, weten we het ook niet meer. Het gaat allemaal om het juiste kapsel bij de juiste pony vinden – en natuurlijk een goede kapper-, maar als je die eenmaal gevonden hebt, ziet het er prachtig uit.

Ben je er nu wel van overtuigd een pony te knippen, maar houd je je haar liever lang? Dan vind je hier een artikel met de mooiste kapsels voor pony’s.

Reageer op artikel:
6 prachtige korte kapsels met pony die allemaal geen bloempotkapsel zijn
Sluiten