Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 16 okt 2019

Wil je een boblijn? Zo probeer je dit korte kapsel uit zonder je haar te knippen

Nu tientallen celebrities hun nieuwe kapsels voor de herfst debuteren, willen wij stiekem ook naar de kapper. Zou het korte kapsel van Dua Lipa ons staan? Misschien, maar er is een manier om te kijken of een boblijn je staat zonder dat je je haar hoeft te knippen. NSMBL legt je uit hoe dit zit.

Zeker als je lang haar hebt, is het best eng om de schaar in je lokken te zetten. Geen paniek, dat hoeft dus ook helemaal niet.

Kort kapsel zonder te knippen

Nu de herfst is begonnen willen we allemaal het liefst een nieuw kapsel voor het najaar. Twijfel jij al een tijdje over het nemen van een kort kapsel, maar durf je nog niet? Er is een mega makkelijke manier waarop jij erachter komt of een boblijn je staat. Het beste nieuws? Je hoeft er geen twintig centimeter voor af te knippen.

De faux bob a.k.a. de neppe boblijn bespaart jou ongetwijfeld de paniek na een kappersbezoekje gone wrong. In sommige gevallen is een hele korte boblijn namelijk niet het beste idee en voordat je het weet probeer je alle tips om je lange haar terug te laten groeien uit.

A few weeks ago 🕊

6,721 Likes, 51 Comments – Karolina Ościk-Alama (@cajmel) on Instagram: “A few weeks ago 🕊”

Zo creëer je een boblijn

Goed, hoe kom je erachter of een kort kapsel je staat? Door de stappen in de volgende tutorial te volgen. De haar tutorial werkt het beste als je haar iets gekruld is, dus ga in de weer met de krultang als je die niet van nature hebt. Vervolgens neem je de langste plukken van je haar en rol je elk plukje los naar binnen en zet je ze vast met een haarspeldje.

Zodra de lange lokken opgerold zijn, zorg je ervoor dat de kortere plukjes van je haar over de knot vallen. Speel hier een beetje mee tot je tevreden bent en ta-daa, je hebt nu een korte boblijn.

Reageer op artikel:
Wil je een boblijn? Zo probeer je dit korte kapsel uit zonder je haar te knippen
Sluiten