Aartie Narain
Aartie Narain Fashion 10 nov 2020

Trend alert – De korte puffer jacket is hot deze winter en hier shop je de leukste varianten

Ja, we zullen deze winter nog steeds onze puffer jackets dragen, maar op een andere  manier. Dit seizoen ga je namelijk vooral de kortere variant van een puffer jacket zien. Korter, maar wél nog steeds oversized. Pufferjassen zijn de trend als het om jassen gaat, ze zijn zowel functioneel als modieus.

Deze korte puffer jackets mogen niet in jouw garderobe ontbreken.

De korte puffer jacket is hot deze winter

Al eerder introduceerden we de lange puffers. Deze winter komen ze terug, maar dan in een kortere variant. Puffer jackets zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren en variëren van fel paars tot glanzende metallics. Een snelle Google-zoekopdracht en je voelt je als een kind in een snoepwinkel, alleen wordt het snoep vervangen door pufferjassen. Hier zijn de korte puffer jackets die we deze winter willen dragen.

1. Ellese gewatteerde puffer jacket – €112,99

Deze roze puffer jacket is perfect voor de winter en bovendien ook heel warm. Bovendien kan de capuchon worden aangetrokken om warmte vast te houden op koude dagen. Laat de winter maar komen.

2. NA-KD gevoerde puffer jacket – €91,95

Hoe puffier, hoe beter, toch? Als je op Instagram scrolt zie je deze bruine puffer jacket steeds meer voorbijkomen en het belooft een grote hit te worden voor winter. Wij zijn in ieder geval fan.

puffer

3. Zara gewatteerde puffer – €59,95

Je kunt niet misgaan met de klassieke zwarte puffer. De jas kun je op een  sportieve en casual manier dragen of combineer het met een jurk en hoge leren laarzen voor een stoere look. It’s up to you.

puffer

4. NA-KD puffer met elastisch detail – €91,95

Van paars kunnen we geen genoeg krijgen dit jaar en ook in de winter niet. Draag de puffer  met een wijde jeans, een mooie trui en een paar Dr. Martens voor een winterse look.

puffer

5. Helly Hansen glanzende puffer jacket – €179,95

Last but not least, we zien steeds meer de glanzende variant van de puffer jacket.  Wat opvallender dan normaal, maar hartstikke on trend.  Deze puffer biedt je alles wat je nodig hebt als de temperatuur daalt, namelijk warmte en comfort.

puffer
Reageer op artikel:
Trend alert – De korte puffer jacket is hot deze winter en hier shop je de leukste varianten
Sluiten