Ai: dit zijn de 6 kortste huwelijken van beroemdheden

Eerlijk is eerlijk – de wereld kan niet zonder de huwelijken van onze favoriete beroemdheden. Wellicht een wat overdreven uitspraak, maar we smullen nu eenmaal van liefde en – ja – een break-up levert zo nu en dan ook wel smeuïg nieuws op.

Kortste huwelijken van beroemdheden

Oké – we begrijpen dat niet elk huwelijk eeuwig kan duren, maar in de ergste gevallen duurt een huwelijk niet langer dan één jaar. Zo ging het ook bij onderstaande beroemde koppels. Zit je er klaar voor?

1. Kim Kardashian en Kris Humphries

Als trouwe Kardashian-fans kennen we allemaal het moment dat Kim door Kris in het water werd gegooid. Daarbij verloor Kim haar oorbellen – die zo’n 175.000 dollar waard waren. Gelukkig voor Kim vond haar toenmalige hubby het sieraad terug. Helaas volgden er niet veel meer van zulke momenten, want het koppel tekende na 27 dagen als man en vrouw de scheidingspapieren.

Als reden van de scheiding kwam naar buiten dat de basketbalspeler geen zin meer had in de camera’s en de realityshow waar Kim aan deelnam. Dat had hij niet even wat eerder kunnen bedenken, inderdaad.

kortste huwelijken beroemdheden

2. Renee Zellweger en Kenny Chesney

Waar Bridget Jones struggelt met haar liefdesleven, gaat het bij actrice Renee Zellweger ook niet altijd zo soepeltjes. In mei 2005 trouwde ze met Kenny Chesney, een bekende Amerikaanse countryzanger. Hoewel het huwelijk goed begon met een huwelijksreis naar de Maagdeneilanden, eindigde het wat minder: na vier maanden (128 dagen om precies te zijn) vroegen de twee hun scheiding aan.

De reden van de scheiding was dat zowel Renee als Kenny het te druk had met hun carrière.

kortste huwelijken beroemdheden

3. Britney Spears en Jason Alexander

Tussen alle korte huwelijken spant er één de kroon: die van Britney Spears en Jason Alexander. Waarom? Ze waren welgeteld twee dagen (55 uur) met elkaar getrouwd. De twee waren jeugdvrienden en gaven elkaar in een bevlieging het jawoord. De bevlieging had veel geld kunnen kosten, maar gelukkig hielpen Britney’s advocaten een handje en werd het huwelijk al snel nietig verklaard.

Negen maanden later trouwde Britney opnieuw, maar dan met Kevin Federline (een van haar dansers). Dit huwelijk hield twee en een half jaar stand.

kortste huwelijken beroemdheden

4. Drew Barrymore en Jeremy Thomas

Op haar negentiende leek het Drew Barrymore een goed idee om met Jeremy Thomas, een twaalf jaar oudere filmproducent, te trouwen. Na de bruiloft in 1994 kwam Drew erachter dat het toch niet zo lekker klikte – het stel vroeg de scheidingspapieren al na 39 dagen aan.

kortste huwelijken beroemdheden

5. Lisa-Marie Presley en Nicolas Cage

In augustus van 2002 besloten acteur Nicolas Cage en Lisa Marie Presley, de dochter van Elvis Presley, in het huwelijksbootje te stappen. De wittebroodsweken bleven letterlijk bij weken, want na iets meer dan vijftien weken (107 dagen) wilden ze alweer scheiden.

kortste huwelijken beroemdheden

6. Jennifer Lopez en Cris Judd

Laten we teruggaan naar het jaar 2001, toen Jennifer Lopez haar videoclip voor ‘Love Don’t Cost a Thing’ uitbracht. Eén van de achtergronddansers was Chris Judd. Al snel na de opnames kregen de twee een relatie, waarna het koppel zelfs ging trouwen. Helaas duurde het huwelijk niet heel lang; na vier maanden (218 dagen) besloten Jennifer en Chris te scheiden.

kortste huwelijken beroemdheden

Van welk koppel had jij gewild dat ze nu nog bij elkaar waren?

Foto’s: Getty Images

Celebuzz

Reageer op artikel:
Ai: dit zijn de 6 kortste huwelijken van beroemdheden
Sluiten