Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 3 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Zit je klaar? Zoveel kostte de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle

Afgelopen mei vond de Royal Wedding van prins Harry en Meghan Markle plaats. Zo ongeveer heel de wereld was in de ban van het sprookjeshuwelijk en we kunnen ons voorstellen dat er een redelijk prijskaartje aan hing. Maar dat het zó veel was?!

Zoveel kostte de bruiloft

Toen prins Harry en actrice Meghan Markle trouwden, was dat natuurlijk een mega belangrijk moment voor zowel de Britse koninklijke familie als voor de vrienden en familie van Meghan. Het is dus logisch dat er alles aan werd gedaan om deze dag tot een onvergetelijke om te toveren.

Nou, dat is te zien ook want er hing een prijskaartje aan de bruiloft waar je broek van afzakt. Ga even rustig zitten, adem in en uit en neem een slokje water. The Express laat weten dat de bruiloft van Harry en Meghan maar liefst €36 miljoen heeft gekost. We herhalen: €36 mil-joen.

Hoe dan?!

Dat celebs veel uitgeven aan een bruiloft wisten we wel. Toch blijven we ons afvragen waar je zo ontiegelijk veel geld aan uitgeeft. De oogverblindende jurk, de sprookjesachtige locatie, het eten, de muziek en eigenlijk alles was natuurlijk perfect.

Toch waren die dingen nog niet eens waar het meeste geld naartoe ging. Nope, de creditcard werd namelijk even tevoorschijn gehaald toen er maar liefst €33,7 miljoen betaald moest worden voor de beveiliging. Mocht je zojuist even je thee hebben uitgespuugd toen je dat las, maak je niet druk dat deden wij ook. Er werd zoveel beveiliging ingeschakeld om een eventuele aanslag te voorkomen.

Vergeleken met dat geld was de jurk van Meghan een koopje. Die koste namelijk €444.000. Stel je even voor dat je een jurk van bijna een half miljoen draagt. Durf je dan ook nog maar iets te drinken wat geen water is?

#loveauthentic #weddingday It was so refreshing to see the pared down, streamlined, dress worn by #meghanmarkle #duchessofsussex at her #royalwedding. Maybe it’s my minimalist Japanese DNA at work, but I’m #inlove with her uber chic #weddingdress and stunning, simple style. There’s something so hopeful and innocent about #princeharryandmeghan. This is certainly one of the great #lovestories of our time. Swipe to see more. In this photo,Megan is escorted by #PrinceCharles. #weddingday #congratulations #meganmarklewedding #modernbride#meganmarklestyle #weddinginspiration #weddinginspo #weddingplanning #couturebride #realbride #dressinspiration Photos: @townandcountrymag Dress: Clare Waight Keller for Givenchy

386 Likes, 34 Comments – She Will Be Loved ?Wild Bride (@kelimakofficial) on Instagram: “#loveauthentic #weddingday It was so refreshing to see the pared down, streamlined, dress worn by…”

Daar blijft het natuurlijk niet bij want er was nog een belangrijke kostenpost. Beeld en geluid moest ook geregeld worden zodat de rest van de wereld kon meegenieten van de Royal Wedding. Daar is zo’n €260.000 aan uitgegeven. Dank je wel koninklijke familie, want we konden het inderdaad perfect zien.

Verder werd er nog een miljoentje gegeven aan de stad Windsor om overige dingen te regelen zoals dranghekken, grote schermen enzovoorts.

Meer dan bruiloft van William en Kate

De bruiloft van prins Harry en Meghan zou veel meer hebben gekost dan het huwelijk van William en Kate. De jurk van Kate was al iets goedkoper dan die van Meghan, namelijk €282.000. Niet dat dat weinig is natuurlijk.

Maar de kosten van de bruiloft van deze twee waren ook niet mis, dat was volgens CBSNews namelijk zo’n €34 miljoen. Nou, wij zijn al blij wanneer de avocado’s in de bonus zijn. Laat staan wanneer je zo’n smak geld neerlegt voor een bruiloft. Ach ja, het was wel mooi.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Dit is alles wat je wil weten over de trouwjurk van Meghan Markle

The Express

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zit je klaar? Zoveel kostte de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle
Sluiten