Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 2 aug 2018

Wat is er met Kourtneys arm gebeurd in de nieuwe Calvin Klein-campagne?

In de nieuwe campagne van Calvin Klein met de Kardashians zagen we een fotoshopfout waardoor Kourtneys arm – die normaal van redelijk gemiddeld formaat is – er ineens uitzag als een takje.

We zouden liegen als we zeiden dat het ons verbaast dat er behoorlijk wat wordt gephotoshopt in celebrityland. Een zekere Kim K, om maar een voorbeeld te noemen, heeft een facetunetje of twee nooit geschuwd. En bij groot gebruik van photoshop, zit een fout in een klein hoekje. Maar dat een retegrote fashionretailer als Calvin Klein – uitgerekend met een campagne met de Kardashians – de fout in zou gaan, die hadden we niet snel zien aankomen.

Our new Fall 2018 @calvinklein underwear & jeans campaign. Join Our Family. #MYCALVINS #AD Go see more at http://www.calvinklein.com/mycalvins

3.2 m vind-ik-leuks, 18.7K reacties – Kim Kardashian West (@kimkardashian) op Instagram: ‘Our new Fall 2018 @calvinklein underwear & jeans campaign. Join Our Family. #MYCALVINS #AD Go see…’


Op het eerste oog gaat er niet zoveel mis in de foto (behalve dan dat het lijkt alsof Kendall erbij gephotoshopt is, maar dat is een ander artikel), totdat je even goed naar Kourtneys rechterarm(pje) kijkt. Yep. WEIRD. En oké, wij zijn ook niet op ons achterhoofd gevallen en weten ook wel dat mensen gewoon polsen hebben die over het algemeen dunner zijn dan de rest van een arm. Maar een polsje zo dun als je broeksriem? Lijkt ons vrij stug.
kourtney arm calvin klein

Wat denk jij, valt Kourtneys mini-armpje in de categorie ‘photoshop fail’ of is haar pols écht zo dun?

WTF?! Kim Kardashian is blij dat ze er ‘anorexic’ uitziet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wat is er met Kourtneys arm gebeurd in de nieuwe Calvin Klein-campagne?
Sluiten