Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Entertainment 20 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Younes who? Kourtney wordt steeds vaker met deze guy gespot

Na een relatie met Scott Disick en Younes Bendjima, date Kourtney Kardashian volgens bronnen nu met Luka Sabbat. Maar wie is deze twintiger en hoelang zijn de twee al samen? Dit is wat we tot nu toe weten.

Het liefdesleven van Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian was lange tijd de enige van de zussen over wie weinig roddels geschreven werden. De enige gossip ging meestal over haar inmiddels ex-vriend Scott Disick. Hij keek geregeld te diep in het glaasje – met allerlei rampzalige gedragingen als gevolg.

Pas nadat de twee definitief een punt achter hun relatie hadden gezet, begon de roddelpers overuren te draaien over het liefdesleven van Kourtney Kardashian. Al snel werd ze gespot met een knappe Fransman, de 25-jarige Younes Bendjima. Maar Kourtney hield het niet lang uit met het Franse model.

Wie is Luka Sabbat?

Nu lijkt de 39-jarige moeder van drie het wel heel gezellig te hebben met Luka Sabbat, een 20-jarige acteur uit de ABC-show. Als acteur is hij nog niet erg bekend, maar als model gaat hij al jaren mee. Zo liep hij onder andere mee in de eerste show van de kledinglijn van Kanye West.

Wat weten we nog meer over hem? Niet écht veel eigenlijk. Volgens E! News zijn Luka en Kourtney al een tijdje vrienden en zijn ze alleen maar closer geworden sinds haar breuk met Younes. Blijkbaar ontmoetten de twee elkaar via Kendall Jenner, die Luka waarschijnlijk door de modellenwereld kent.

Copyright: Getty Images

Meer dan vrienden

Niet alleen was Luka vorige maand uitgenodigd op het 21ste verjaardagsfeest van Kylie. Want hij was in september ook al aanwezig bij de grootse Kardashian-Jenner Labor Day barbecue. Kourtney en Luka zijn ook al vaker samen gespot, en waren dit weekend met vrienden bij de opening van Tao Chicago.

Een bron vertelt aan E News over de twee vermeende lovebirds: “They seemed to be really bonding and having fun. They sat in the back trying to keep a low profile, and then a few friends arrived to meet up with them. Kourtney was smiling a lot and sitting next to Luka the entire time.”

Op Instagram plaatste Luka een foto, waarop hij te zien is met Kourtney. Maar of de twee daadwerkelijk meer zijn dan gewoon vrienden, dat weten we nog niet zeker. Kourtney ziet er in ieder geval wel heel gelukkig uit!

Chicago!!! @taochicago

6,382 Likes, 66 Comments – David Grutman (@davegrutman) on Instagram: “Chicago!!! @taochicago”

Kourtney Kardashians vriend slutshamed haar, dus wie is deze man?

 

Seventeen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Younes who? Kourtney wordt steeds vaker met deze guy gespot
Sluiten