Renée
Renée Entertainment 24 okt 2017

Kourtney Kardashian: ‘I’m pregnant!’

Wat er allemaal aan de hand is, snappen we niet helemaal, maar Kourtney Kardashian heeft geheel uit het niets toegegeven zwanger te zijn, om na een pauze haar woorden toch als een grap te bestempelen. Zou Kourtney zich voorbij hebben gepraat? Of was het echt een grap?

We denken zelf toch eerder aan dat eerste, aangezien we haar gisteren al met een (voor haar doen) opvallend rond buikje spotten, en ten tweede omdat het natuurlijk een niet bepaald supergrappige of doordachte grap zou zijn.

Vriendlief Younes deelde laatst al wat cryptische woorden en gisteren werd Kourtney met wat extra rondingen gespot in een strakke zwarte jurk. Zou ze nu dan toch de langverwachte woorden hebben durven delen, om vervolgens te besluiten dat ze het toch met een grotere bang de wereld in wilde sturen?

In een nieuw interview met Grazia verraste ze de reporter met de woorden ‘I’m pregnant!’. Hierna volgde dus een pauze, en pas daarna probeert ze de interviewer te overtuigen dat het een grapje was. Al met al klinkt het voor een verrassende zet voor de Kardashian-familie, of het nou wèl zo is of niet, omdat normaal gesproken alles met enorm veel controle gebeurt.

Wij kunnen het ons in ieder geval makkelijk voorstellen dat ze zich uit excitement toch een beetje voorbij heeft gepraat. Zal mama Kris leuk vinden. Indien ze het hiermee wel bevestigt, natuurlijk dikke felicitaties vanuit ons!

Bevestigt Younes Bendjima in deze cryptische Instagram-post dat Kourtney zwanger is?

Spotten we hier dan eindelijk een babybuikje bij Kourtney Kardashian?

The Daily Mail

Reageer op artikel:
Kourtney Kardashian: ‘I’m pregnant!’
Sluiten