Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 1 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Kourtney Kardashian staat in haar blote kont op Instagram

Als je op dit artikel hebt geklikt omdat je denkt een naaktfoto van Kourtney Kardashian te zien, heb je dat helemaal juist. De vrouw postte in het kader van ~skincare~ een naaktfoto van haar prachtlichaam op Instagram en ja, we snappen dat wel. Wij zouden met zo’n lichaam ook elke kans aangrijpen om poedeltjenaakt te poseren.

Billen!

Op de foto die Kourtney op het Instagram-account van haar bedrijf Poosh plaatste, zien we de veertigjarige Kardashian in haar blote kont aan de rand van een zwembad zitten met niet meer dan wat sieraden om haar lijf. Vergeleken met de interessante kiekjes die zusje Kim regelmatig online gooit is het behoorlijk degelijk, maar hé we hebben het hier natuurlijk wel over de ‘least interesting to look at’ – GRAPJE, grapje! Niet boos worden.

We’re giving you all our Poosh tips for simplifying body care. Link in bio for healthier, smoother skin. #pooshtheboundaries

148.3k Likes, 866 Comments – Poosh (@poosh) on Instagram: “We’re giving you all our Poosh tips for simplifying body care. Link in bio for healthier, smoother…”

Anyhow, Kourtney staat dus naakt op Instagram en ze ziet er fantastisch uit. We kunnen niet anders zeggen. Met de foto promoot ze haar bedrijf Poosh. “We’re giving you all our Poosh tips for simplifying body care. Link in bio for healthier, smoother skin,” leest de caption onder de post. Wij kunnen alleen maar hopen dat we op die leeftijd zo’n lichaam hebben.

Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kourtney Kardashian staat in haar blote kont op Instagram
Sluiten