Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 30 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Wait – Bewijzen deze foto’s dat Kourtney Kardashian en Scott Disick weer samen zijn?

Scott Disick en Kourtney Kardashian blijven hints strooien over een eventuele relatie tussen de twee exen. Na een zomer vol geruchten, heeft Kourtney nu een aantal foto’s gepost met Scott. De foto’s werden geschoten op het privé-eiland dat Kim Kardashian afhuurde voor haar veertigste verjaardag.

Wij denken dat dit het ultieme bewijs is dat Kourtney Kardashian en Scott Disick weer samen zijn. Het is wel een hele romantische date voor twee exen…

Kourtney Kardashian en Scott Disick

We helpen je even je geheugen op te frissen: Kourtney en Scott hebben drie kinderen en hebben een lange, gecompliceerde geschiedenis samen. Na een knipperlichtrelatie kreeg Scott Disick een relatie met Sofia Richie (de dochter van Lionel). Toen dat uitging in mei begonnen fans met het hopen op een comeback van Scott en Kourtney.

Afgelopen week werd er wat olie op het vuur (en de geruchten) gegooid door foto’s van Kims veertigste verjaardag. Ze huurde een privé-eiland af, vloog vrienden en familie in en iedereen kon COVID19-proof feesten. En hoewel er meerdere foto’s van het familiereisje rondgingen, zijn de foto’s van Kourtney het meest opvallend. Ze deelt een foto met Scott inclusief caption, “Selfie selfie” met haar 102 miljoen volgers.

Reacties

Fans gingen direct los onder de foto van Kourtney en Scott. “Imagine them back together😭,” schreef iemand, en een ander schreef “My 11:11 wish is that u get back together”. Weer een andere fan schreef, “FAVOURITE COUPLE EVERYDAY FOREVER,” en daarop volgde iemand anders, “Can u get back together”. Het is duidelijk dat fans graag willen dat Kourtney Kardashian en Scott Disick weer in een relatie belanden.

Ook Scott deelde een foto van de vakantie met zijn dochter Penelope, hoewel fans hoopten dat het Kourtney was. Het lijkt erop dat de Kardashians toch terug op het oude honk komen. Zo doken er ook al foto’s van Khloé Kardashian en Tristan Thompson en Kylie Jenner en Travis Scott op. Wordt het dan toch weer een happy family? Who knows.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wait – Bewijzen deze foto’s dat Kourtney Kardashian en Scott Disick weer samen zijn?
Sluiten