Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 19 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Wait, what? Draagt Kourtney Kardashian hier het shirt van Scott?

Goed, dat Kourtney Kardashian en Scott Disick een ingewikkelde geschiedenis hebben samen, is nothing new. Na een relatie van tien jaar (en drie kids verder), gingen de twee in 2015 uit elkaar. Alles leek erop dat Kourtney en Scott als vrienden verder gingen, tot nu.

Er is namelijk een foto opgedoken van Kourtney kardashian met Scott Disick zijn shirt aan. Betekent dat wat wij denken dat het betekent?

Kourtney Kardashian en Scott Disick

De tien jaar dat Kourtney Kardashian en Scott Disick samen beleefden, gingen niet zonder ups en downs. In 2015 was het genoeg en gingen de twee uit elkaar. De romantiek was ver te zoeken en het leek erop alsof de twee prima als vrienden verder konden.

Kourtney kreeg een relatie met de 25-jarige Younes Bendjima (die overigens niet altijd heel liefdevol naar Kourtney toe was) en Scott Disick werd gelukkig met niemand minder dan Sofia Richie. Ondertussen gingen Kourtney en Scott vriendschappelijk met elkaar om. Niks aan de hand, zou je zeggen. Tót Sofia Richie de relatie met Scott verbrak.

De rol van Kourtney Kardashian

Het leek namelijk erop dat Kourtney Kardashian een rol speelde in de breuk. Volgens bronnen was Sofia er klaar mee dat Scott terugviel in oude gewoontes en dat Kourtney het alles behalve makkelijk voor haar maakte. Hier lees je er alles over.

Het shirt van Scott

Kort na de breuk ging Scott op een familietripje met de Kardashians. Interesting, als je het ons vraagt. Kourtney plaatste een leuk kiekje van de trip op Instagram, waar ze zelf in beeld stond met een babygeit in haar armen. Cute.

Hoewel Scott verder helemaal niet in beeld te zien is, zijn fans er zeker van dat Kourt het shirt van Scott draagt. Het duurde maar kort en een fan trommelde een oude foto van Scott op (uit 2017) met het shirt aan.

Twitter gaat los

Op Twitter kunnen fans hun geluk niet op. Is dit dan hét teken dat Skourt (Scott + Kourtney, duh) back in de game is? Wij hopen het.

Reageer op artikel:
Wait, what? Draagt Kourtney Kardashian hier het shirt van Scott?
Sluiten