Kourtney Kardashian noemt Travis Barker haar ‘future baby daddy’ tijdens de VMA’s

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn smoorverliefd op elkaar. Dat werd al duidelijk uit hun Instagram-posts van de afgelopen maanden, maar gisteren maakten de twee hun rode loper-debuut tijdens de MTV VMA’s. Daar zagen we ze niet alleen intiem op de rode loper, maar noemde Kourtney hem ook haar “future baby daddy”.

Hint ze hiermee op een zwangerschap?

Kourtney Kardashian en Travis Barker tijdens VMA’s

Kourtney en Travis liepen gisteren voor het eerst samen over de rode loper tijdens de Video Music Awards. Kourtney droeg een off-shoulder corsetjurk met een geveterd detail aan de voorkant, Travis ging voor een jasje zonder shirt eronder. En hoewel dat al genoeg was voor fans om langzaam obsessed te worden, gingen ze ook uitgebreid zoenen voor de camera’s én noemde Kourtney Kardashian hem later in haar speech haar “future baby daddy”.

ANGELA WEISS / AFP

Tijdens de ceremonie introduceerde Kourtney samen met Megan Fox het optreden van hun vriendjes Machine Gun Kelly en Travis Barker. Vervolgens zei Megan, “New York, I need you to get extra loud for our future baby daddies” waarop Kourtney toevoegde, “Machine Gun Kelly and Travis Barker.” Future! Baby! Daddies! Dat is een behoorlijk statement van Megan Fox en Kourtney Kardashian.

Relatie

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn smoorverliefd op elkaar en officieel samen sinds januari. In korte tijd hadden ze al tattoo’s voor elkaar en deelden ze meerdere intieme foto’s. Kourtney heeft drie kinderen met Scott Disick, met wie ze tien jaar lang een knipperlicht relatie had, – Mason, Penelope, and Reign. Travis heeft twee kinderen: Landon Asher Barker en Alabama Luella Barker, 15. Kun je je al voorstellen hoe de kinderen van Kourtney en Travis eruit zien? En zal Kourtney na Kylie Jenner de volgende Kardashian-Jenner zijn die haar zwangerschap aankondigt? We houden het in de gaten….

Twitter gaat compleet los over de billen van Madonna tijdens de VMA’s 2021 en dit is waarom

Reageer op artikel:
Kourtney Kardashian noemt Travis Barker haar ‘future baby daddy’ tijdens de VMA’s
Sluiten