Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 21 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Cute – Kourtney Kardashian werd verrast met een social distancing autoparade voor haar verjaardag

Nu we allemaal in quarantaine zitten en social distancing nodig is, zien verjaardagen er heel anders uit. Er bestaan gelukkig veel creatieve manieren hoe je er tóch een feestje van kunt maken. Kourtney Kardashian heeft dat ook ondervonden en werd verrast met een autoparade.

Afgelopen zaterdag was Kourtney Kardashian jarig. Dat ging natuurlijk niet ongezien voorbij. Ze werd verrast met een grote drive-by-party door haar familie en vrienden – en dat zijn er nogal wat.

Autoparade voor verjaardag Kourtney Kardashians

We zijn van de Kardashians gewend dat verjaardagen – op zijn zachts gezegd – extreem uitbundig worden gevierd, neem Kylie Jenner die een heel attractiepark opzet voor haar tweejarige Stormi. De verjaardag van Kourtney Kardashian liep dit jaar iets anders door de coronacrisis. Zo organiseerde ze zelf geen groot feest, zoals voorgaande jaren.

Toch werd Kourt haar verjaardag alsnog in Kardashianstijl (duh) gevierd, maar dan coronaproof. Familie en vrienden besloten haar namelijk te verrassen met een autoparade, aka een drive-by-party. Alle luxe auto’s waren versierd en de gasten hadden grote ballonnen, borden en slingers mee. Kendall Jenner, Kim Kardashian en kids en Khloé waren natuurlijk ook aanwezig. Wat opviel was dat Khloé Kardashian samen met Tristan Thompson verscheen. Interesting.

Of de buren net zo blij waren met de drive-by-party is nog maar de vraag. Als we de beelden mogen geloven, was de verjaardag van Kourtney – ondanks de coronacrisis – in ieder geval een groot feest met harde muziek en toeterende auto’s. Oordeel zelf.

Ben je zelf jarig tijdens deze quarantaine? Hier vind je tips hoe je er zelf een feestje van kunt maken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Cute – Kourtney Kardashian werd verrast met een social distancing autoparade voor haar verjaardag
Sluiten