Het is uit tussen Kourtney K en Younes en de drama is too real

Na twee jaar is de relatie van Kourtney Kardashian met Younes Bendjima voorbij. De twee zijn uit elkaar gegaan na hun gezamenlijke vakantie in Italië en het ziet er niet uit als een vriendelijke break-up. De drama is real.

Kourtney Kardashian en Younes Bendjima

Waar we laatst nog even alle belangrijke details over de vriend van Kourtney Kardashian hebben opgezocht omdat het wel snor leek te zitten tussen de tortelduifjes, is het nu ineens uit. Never a dull moment in Hollywood, want de break-up komt met meer dan genoeg drama.

De 39-jarige Kourtney is laatst nog met haar 25-jarige vriend op vakantie geweest, maar Younes is nu al gespot met een andere meid in Mexico. Het zag eruit alsof hij het wel heel gezellig had met de schaars geklede chick.

Dit viel (verrassing) totaal niet goed bij de Kardashians. Ex-schoonzus Kim K had er wel een mening over en noemt Younes Pinokkio omdat iedereen dacht dat hij met vrienden op vakantie was, maar dit er niet zo uitziet.

Younes’ reactie

Younes weigert mee te gaan met de geruchten en probeert zichzelf tevergeefs te verdedigen. Hij zegt dat het Hollywood-wereldje geen grip heeft op hem en dat de paparazzi het voor elkaar heeft gekregen om hem onterecht slecht neer te zetten.

Op Instagram Stories zegt hij: “They really want me to be the bad guy. F–k your Hollywood bullsh-t (cant have fun with your friends no more). Dailymail Where are my 12 other friendssss? Nice catch tho.”

Younes bedjima kourtney Kardashian
Younes bedjima kourtney Kardashian
Younes bedjima kourtney Kardashian

Over de foto’s met model Jordan Ozuma zegt hij dat ze gewoon aan het stoeien waren. Hoe de vork in de steel zit is niet helemaal duidelijk dus, maar daar komen we vanzelf wel achter.

Daaraast zegt hij ook het volgende: “Once again you guys failed. I’m not attached to this ‘life’ so you can’t touch me. I know who I am where I’m from and where I’m going and that bothers you. Only one opinion matter the one of my lord. Have a wonderful day.” Wat er ook precies aan de hand is, hij lijkt nogal boos.

Kourtney

De relatie met Younes was Kourtney’s eerste lange relatie na de scheiding met Scott Disick. Zelf heeft ze nog niet gereageerd op het hele gedoe, maar daar hoeven we vast niet lang op te wachten. Wij zijn stiekem wel blij voor Kourtney, want Younes heeft al wat nare streken uitgehaald tijdens hun relatie.

Meer over Kourtney Kardashian lezen? Dat kan hier.

Holy moly – dit is Kourtney Kardashian dus waard en dat belooft snel meer te worden

E!News

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Het is uit tussen Kourtney K en Younes en de drama is too real
Sluiten