Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 29 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kris Jenner bevestigt dat Kendall Jenner en Harry Styles gedate hebben

Er gebeurt veel bij de Kardashian-Jenners en het heeft allemaal te maken met momager Kris Jenner die onthullingen doet. Zo deelde ze vorige week haar gedachten over een tweede kind voor Khloe Kardashian en Tristan Thompson en de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West, nu bevestigt ze dat Kendall Jenner en Harry Styles gedate hebben.

En hoewel we er zeker van waren dat er iets was tussen Kendall en Harry, geeft Kris ons de bevestiging die we nodig hadden.

Kendall Jenner en Harry Styles

Kris Jenner verscheen bij The Ellen DeGeneres Show om te praten over het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians. Toch had ze het niet alleen daarover, ze praatte natuurlijk ook over haar inmiddels wereldberoemde kinderen. Zo had ze het over de beruchte scheiding van Kim Kardashian en Kanye West, een tweede baby voor Khloe Kardashian en Tristan Thompson en deelde ze een traumatische ervaring uit Khloe’s jeugd.

Tijdens een spelletje Never Have My Kids Ever stelde Ellen allerlei vragen aan Kris, waardoor ze juice deelde over de Kardashian-Jenners. En Ellen stelde daarom de vraag over Kendall Jenner die we allemaal wilden weten, “Never have my kids ever dated someone from a boyband.” Daarop bevestigde Kris dat Kendall Jenner en Harry Styles wel degelijk met elkaar gedate hebben. Kris hield het bordje “they have” omhoog en Ellen vroeg naar details, “Well, of course, Kendall, right? And Harry?”

Relaties

Kris bevestigde daarmee wat we allemaal al dachten, simpelweg door “Yeah,” te antwoorden. Verder herinnerde ze zich ons nog aan Kylie Jenners relaties en de gestrande relatie van Kim en Kanye. “There are some rappers mixed in there.” Kendall Jenner en Harry Styles hebben hun relatie nooit bevestigd, maar ze kunnen het nog steeds goed vinden met elkaar. Ze werden meerdere keren samen gespot en maakten ook een roadtrip samen tijdens de eerste lockdown.

kendall jenner harry styles relatie
Kevin Mazur/MG19/Getty Images Kevin Mazur/MG19/Getty Images

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.