Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Beauty 19 mrt 2018

Deze make-up artist toverde zichzelf om in de KarJenners en het resultaat is verbluffend

De bijzondere creaties van make-up artists blijven ons maar verbazen. Zo ook de make-uplooks van de Servische Stefan Subotic. Hij transformeerde zichzelf onder anderen om in Kris Jenner – met fantastisch resultaat. Kim Kardashian is fan!

Stefan Subotic

Stefan werkt als freelance make-up artist en transformeert zichzelf daarnaast graag als drag queen. En zoals we weten komt daar flink wat contouren bij kijken. Een blik op Stefans Instagrampagina leert dan ook dat hij geen ‘nee’ zegt  tegen een flinke laag contour en highlighter hier en daar. En dat is iets waar ook de KarJenners niet vies van zijn, dus je begrijpt: Stefan is fan.

Hij transformeerde zichzelf volledig om tot mama Kris Jenner, en dat is behoorlijk goed gelukt. Voor de transformatie gebruikte Stefan – hoe toepasselijk – de Beauty Contour Stick van de KKW make-uplijn van Kim, de Illamasqua oogschaduw en de Offra highlighter.

Kris Jenner make-up

Realityster Kris Jenner staat erom bekend dat ze vaak behoorlijke laag make-up draagt, dus Stefan ging helemaal los met de producten die hij had. Daarbij droeg hij, speciaal voor de transformatie, ook nog een blonde pruik – wat de Kris Jenner vibe helemaal afmaakte. Kijk zelf maar:

Niemand minder dan Kim Kardashian was blown away:

Meer transformaties

Kris Jenner is niet de enige waardoor Stefan geïnspireerd werd. Zo transformeerde hij zichzelf ook om in Kim Kardashian en Kylie Jenner. Met de make-uplook van Kim was hij maar liefst vier uur (!) bezig. Hoewel wij de transformaties van Kim en Kylie wel iets minder geslaagd vinden dan die van Kris, kunnen we niet anders zeggen dan dat Stefan een heleboel talent heeft. Oordeel zelf!

Kim Kardashian:

Kylie Jenner:

Check zeker even Stefans Instagram-account, mocht je nog meer van zijn make-upkunsten willen zien.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

HelloGiggles

Reageer op artikel:
Deze make-up artist toverde zichzelf om in de KarJenners en het resultaat is verbluffend
Sluiten