Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 8 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Love it – Kris Jenner haar beste momenten ever als momager

Gevoel voor stijl, humor en de beste momager ever: iedereen zou wel een dagje Kris Jenner als moeder willen. Helaas voor ons heeft ze het druk zat met alle Kardashians die onder haar “leiding” vallen. Gelukkig mogen we daar wél van genieten.

Dít zijn business boss babe en icoon Kris Jenner haar beste momenten ever als momager.

Kris Jenners beste momenten als momager

Op 5 november werd Kris Jenner 65 jaar. Hoog tijd om deze vrouw te eren met een lijstje van de beste momenten die ze heeft beleefd als momager. Want you love them or hate them: de Kardashians hebben het wel geschopt met dank aan Kris.

Eigenlijk is Kris dé definitie van het woord momager. Ze heeft haar hele familie beroemd gemaakt door haar zakelijk inzicht en PR-kennis in te zetten. Dit zijn onze favoriete momenten van momager Kris Jenner.

1. Toen ze stoned was met haar eigen momager

Way back, toen Kendall en Kylie nog guppies waren, zagen we Kris Jenner stoned worden met haar eigen moeder. Sidenode: haar moeder nam het vanwege haar chronische pijn.

2. Kim treedt op als momager

Oh, het moment waarop Kris een naaktshoot had en Kim Kardashian de rol van momager op haar nam. Iconic.

3. De $1 million bet

“Calcutta gold”. Begint er al een belletje te rinkelen? Echte fans van de realityserie weten dit moment nog heel goed. Momager Kris legde een wedje met Kim Kardashian over het al dan wel of niet vinden van marmeren platen voor een badkamerrenovatie.

4. Grap met de man van security

Dat Kris Jenner een hilarische momager is, is een ding dat zeker is. Weet je nog die ene keer dat ze een grap uithaalde bij Kim Kardashian? Ze deed alsof ze werd aangevallen door de security.

5. Een varkentje voor Kylie

“Is that a chicken? Wait.. what is that?!”. Kris gaf – heel random – een varkentje aan Kylie Jenner cadeau, want waarom ook niet. We vragen ons wel af waar het beestje nu is.

Meer lezen over de KardashianJenners:

 • Dé revolutie van Kylie Jenner tijdens Keeping Up With The Kardashians
 • Dít is de reden dat Travis Scott van Instagram verdween en het heeft alles met Kylie Jenner te maken
 • Sad story – Kylie Jenner is heel open over het opgroeien in de spotlights
 • Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

  Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

  Reageer op artikel:
  Love it – Kris Jenner haar beste momenten ever als momager
  Sluiten