Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 13 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Taylor Lautner en Kristen Stewart hielden een mini Twilight-reünie

Welkom terug in 2008 allemaal want Taylor Lautner en Kristen Stewart hadden deze week een gezellige mini Twilight-reünie. Omdat het de verjaardag was van Taylor, poseerden de twee voor een paar foto’s waardoor onze liefde voor de Twilight Saga meteen weer terugkomt.

Twilight-reünie

Als er een paar films zijn die wij misschien wel vijftien keer hebben gezien vroeger dan zijn het wel alle Twilight films. De romantische tienerfilms over een vampier, weerwolf en een normaal meisje dat verliefd wordt, is de ultieme nostalgie naar onze tienerjaren.

Afgelopen maandag was het de 27e verjaardag van acteur Taylor Lautner. Dit werd gevierd middels een surprise party dat georganiseerd was door zijn vriendin, Tay Dome. Het hele feestje zag er hartstikke gezellig uit, maar er is eigenlijk maar één ding dat ons opviel: de foto’s van Taylor en Kristen.

Verjaardag van Taylor

De twee speelden tien jaar geleden samen in de Twilight Saga waarbij Taylor de rol van Jacob Black op zich nam en Kristen in de rol van Bella Swan kroop.

Kristen en haar vriendin Sara Dinkin waren uitgenodigd en heel Instagram stond vol met foto’s van alle gasten die op het feestje aanwezig waren.

Celebrity haarstylist Cj Romero postte de foto met de volgende caption: “Damn K looks sexy. T is a pretty little liar. And I look like I’m ready for bed. #hbd @taylorlautner and mom in the back @lilykershaw.”

Afgelopen november was het precies tien jaar geleden dat de eerste Twilight film uitkwam. Toen postte Taylor ook al een hilarische foto met de grappige caption: “It’s been 10 years exactly since twilight was released in theaters. I thought I should take this moment to thank every single fan who has supported the franchise over the last decade but also to thank Kendall Jenner for being my hair inspo back in 07.”

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij blijven stiekem gewoon nog hopen op een nieuwe Twilight film.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Robert Pattinson onthult dat hij bijna was ontslagen van Twilight

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Taylor Lautner en Kristen Stewart hielden een mini Twilight-reünie
Sluiten