Trix Jacobs
Trix Jacobs Fashion 4 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Krokodillenprint is HOT en hier scoor je de leukste tassen

Dat dierenprints hot zijn wist je waarschijnlijk al. Maar nu mag ook de tas met het crocodile-effect niet ontbreken in jouw collectie. Gelukkig zijn er naast de peperdure designeritems ook nog genoeg exemplaren die je kan kopen voor een prikkie.

Het crocodile-effect is voorlopig een blijvertje. En eerlijk, dat snappen we. De tas heeft dankzij de print een chique uitstraling, maar is goed te combineren met diverse outfits. Zo til jij je outfit dus heel makkelijk naar een next level.

Fashionable celebs

Niet alleen wij zijn fan van de print, ook de sterren lopen het liefst rond met dit item. Zo maakte Kylie haar outfit compleet met haar rode krokodillentasje bij de VMA’s. Een simpel jurkje spiced ze maar al te graag op met dit tasje, zo simpel kan het zijn. Ook zangeres Rihanna beschikt over een tas met dit printje. En Rihanna zou Rihanna niet zijn als ze niet voor extra zou gaan. Haar tasje bestaat namelijk uit 24k goud, heel casual natuurlijk. Hier heeft ze maar liefst $35.000 voor neergelegd.

Oh, hi @kyliejenner… love your bag! VMAs 2018??✨

1,384 Likes, 23 Comments – Jason Stalvey (@jasonstalvey) on Instagram: “Oh, hi @kyliejenner… love your bag! VMAs 2018??✨”

Oh, hi there… @badgalriri – 24kt ?✨ #rihanna #stalvey

1,161 Likes, 18 Comments – Jason Stalvey (@jasonstalvey) on Instagram: “Oh, hi there… @badgalriri – 24kt ?✨ #rihanna #stalvey”

De tas in je eigen kast

Gelukkig is deze trend niet alleen weg gelegd voor de sterren. De grote modeketens hebben de meest toffe items in hun assortiment en het prijskaartje valt reuze mee.

Zara – €39,95

Mango – €19,99

Stradivarius – €19,99

Dankzij de grote modeketens die de tassen verkopen is het voor jou dus een eitje om er fashionable bij te lopen en ook nog eens goed voor je portemonnee. En gelukkig hebben krokodillen er ook nog baat bij, want zij worden gespaard.

Rihanna droeg een volledige outfit van slangenprint die alleen zij kan rocken

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Jani TV

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Krokodillenprint is HOT en hier scoor je de leukste tassen
Sluiten