OMG – Vanaf vandaag scoor je bij Kruidvat spotgoedkoop Converse sneakers

Een klassieke sneaker kan absoluut niet ontbreken in je kledingkast. En als wij aan een klassieke sneaker denken, denken wij aan de fashionable All Star sneakers van Converse. Heb jij nog geen All Stars in je kast liggen? Of kan jouw paar wel een upgrade gebruiken? Dan wil je vandaag nog naar Kruidvat.

Laat dan nu alles vallen waar je mee bezig bent en ga naar de site van Kruidvat. Want vanaf vandaag scoor je bij Kruidvat Converse sneakers voor maar €39,99.

Converse sneakers

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten Converse sneakers. Van lage tot hoge modellen, van gifgroene tot paarse exemplaren en van platforms tot de klassieke schoen. De sneakers gaan bovendien way back. Wist je bijvoorbeeld dat Converse al meer dan 100 jaar haar klassieke Chuck Taylor All Stars en One Star Sneakers verkoopt?

Kruidvat komt met een aanbieding

Goed, over tot de orde van de dag. Want vanaf vandaag scoor je de klassieke sneaker bij Kruidvat voor nog geen 40 euro. En dat is een fijn prijsje, want normaal gesproken kost de All Star 65 euro. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, van wit tot grijs en donkerblauw.

De actie is alleen online geldig en tot en met 21 juni, dus kijk snel op de site of je maat nog beschikbaar is. Psst, ook leuk als Vaderdagcadeau.

Hoe draag je de Converse sneakers?

Ben je nog niet overtuigd, omdat je niet weet hoe je de sneaker moet combineren? We got you. Converse sneakers zijn ideaal voor het zomerseizoen en heel makkelijk te combineren. Perfect voor onder leuke zomerse rokje of een denimshort. Of wat dacht je van een lange jurk?

Reageer op artikel:
OMG – Vanaf vandaag scoor je bij Kruidvat spotgoedkoop Converse sneakers
Sluiten