Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 10 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

OMG: belooft deze KUWTK-teaser dat Kylie haar zwangerschap bekendmaakt?

We weten dat we ons niet zo druk moeten of mogen maken over de zwangerschap van een ander, maar verdomme, Kylie Jenner’s zwangerschap is onze Da Vinci Code.

Groot nieuws

De promo voor de komende aflevering van Keeping Up With The Kardashians belooft ‘full of Kardashian surprises’ te zijn. Het nieuws is blijkbaar zo groot dat er volgende week TWEE afleveringen nodig zijn om het te coveren. “Because when it comes to making announcements, the family’s got news so big we need Sunday and Monday just to cover it,” horen we de voice-over op een dramatische toon zeggen.

Aan het einde van de trailer zien we alle Kardashians Facetimen met een dolgelukkig ogende Kylie, voordat de hele groep begint te gillen en oh my god-en zoals alleen de Kardashians dat kunnen. Bible.

Betekent dit dat Kylie haar zwangerschap bekendmaakt?

We weten dan ook BIJNA ZEKER dat dit betekent dat Kylie haar zwangerschap bekendmaakt in de realityserie, wat een verrassend non-extra manier zou zijn. Aan de andere kant, de Kardashians zijn zo berekend dat het net zo goed een slim gemonteerd stukkie zou kunnen zijn om ons op het verkeerde been te zetten. We zien het zondag en maandag.

Bekijk de trailer hieronder!

Reageer op artikel:
OMG: belooft deze KUWTK-teaser dat Kylie haar zwangerschap bekendmaakt?
Sluiten