Maartje Walstra
Maartje Walstra Post 11 dec 2017

Kylie brengt een make-up kwastenset van $350 op de markt en mensen zijn niet blij

We kunnen wel stellen dat 2017 hét jaar was van Kylie Jenner. De 20-jarige heeft dit jaar ontzettend veel geld verdiend met ‘Keeping Up With The Kardashians’ en met haar eigen show ‘Life of Kylie’, maar heeft vooral veel geld binnengeharkt met haar eigen cosmeticalijn ‘Kylie Cosmetics’.

Met het uitbrengen van haar eigen merchandise, het grote succes van haar eerste lipkits en verdere uitbreidingen van haar merk, kunnen we stellen dat Kylie haar goede voornemens voor 2017 waarschijnlijk wel gehaald heeft.

NEW KYLIE CASES – TOMORROW 10AM KYLIEJENNERSHOP.COM

A post shared by Official Kylie Jenner Shop (@thekylieshop) on

Zo net voor het einde van het jaar lanceerde Kylie al haar kerstcollectie, maar dropte ze ook een hele nieuwe lijn genaamd ‘The Silver Series’. In deze collectie zitten 20 lipsticks, 30 verschillende kleuren concealer en als pronkstuk een set van 16 make-up kwasten. Over dat laatste item is helaas niet iedereen te spreken, aangezien de kwastenset $350 kost. Ja, je leest het goed.

Concealer Swatches 12/13

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

20 perfect shades. December 13th. $17 each. We can’t wait to share our next surprise tomorrow! #silverseries

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

The Silver Series Brush Collection, all of Kylie’s favorite brushes, available individually and as a set on December 13!

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Toen Kylie het nieuws bekendmaakte op haar Twitter, schoot de prijs bij de meesten een beetje in het verkeerde keelgat. Ondanks dat het kwalitatief goede kwasten beloven te zijn, beseft Kylie ook snel dat de prijs niet voor iedereen toegankelijk is.

The third holiday surprise… 16 luxury makeup brushes! Launching December 13 #SilverSeries

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

We schrokken ons eerst ook een hoedje toen we de prijs zagen, maar wanneer je het omrekent komt het neer op ongeveer $22 per kwast; er zijn meerdere merken die voor die prijs kwasten aanbieden. Zelf maakt Kylie ook de vergelijking met andere merken die duurdere sets aanbieden, maar ook dat valt niet goed bij het publiek.

Ai, misschien toch een grote misser zo aan het einde van 2017. Zou jij het overwegen om hem aan te schaffen?

USMAGAZINE

Reageer op artikel:
Kylie brengt een make-up kwastenset van $350 op de markt en mensen zijn niet blij
Sluiten