Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 4 okt 2019

Nooo – Kylie Jenner bevestigt de break-up tussen haar en Travis Scott op Twitter

Goedemorgen en welkom bij het verdrietige Hollywood nieuws van deze week. Gisteren hoorde we de geruchten dat de relatie tussen Kylie Jenner en Travis Scott voorbij zou zijn. Destijds had geen van de twee hierop gereageerd, tot nu.

Het lijkt erop dat Kylie op Twitter bevestigd heeft dat het inderdaad uit is tussen haar en Travis. Maak je dus maar klaar voor een fantastisch nieuw seizoen van Keeping Up With The Kardashians.

Kylie Jenner bevestigt break-up

De realityster bevestigde min of meer dat de relatie tussen haar en hubby Travis verleden tijd is. We zeggen min of meer omdat ze het in de tweet heeft over hun vriendschap, maar niet daadwerkelijk vertelt dat het uit is. Ze zegt: “Travis and i are on great terms and our main focus right now is Stormi ‼️ our friendship and our daughter is priority.” Hmm, ja dat lijkt ons duidelijk.

Kylie en Tyga

Het duurde niet lang voordat het internet ging speculeren over de reden van de breuk. Zo was Kylie deze week met haar ex Tyga gespot dus iedereen ging er meteen vanuit dat de twee weer aan het daten zijn. Volgens The Daily Mail was de realityster aan het feesten en verliet ze met twee vriendinnen om 02:00 uur een club in West-Hollywood. De auto waarin ze zaten werd later gezien bij de studio waar Tyga op dat moment aan het werk was.

Kylie heeft niet te schaften met dit gerucht en helpt dit dan ook meteen de wereld uit. Ze zegt op Twitter dat niets is wat het lijkt. “The internet makes everything 100 times more dramatic than what it really is. There was no “2am date with Tyga”. You see me drop two of my friends off at a studio that he happened to be at,” schrijft ze.

ANP/NSMBL

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nooo – Kylie Jenner bevestigt de break-up tussen haar en Travis Scott op Twitter
Sluiten