Wow – Kylie Jenner heeft een contactverbod aangevraagd voor een fan

Celebrities hebben het niet altijd even makkelijk. Hoewel er duizenden mensen op de wereld zijn die je adoreren, zitten er ook altijd een paar gekkies tussen. Zo heeft Kylie Jenner een wel heel geobsedeerde fan. Ze heeft daarom gisteren een straatverbod aan moeten vragen.

Iemand wist het voor elkaar te krijgen om Kylie’s afgelegen huis te bereiken en haar hier lastig te vallen. Dit is het hele verhaal.

Kylie Jenners straatverbod

Er is dus iets engs gebeurd bij Kylie’s huis. Een fan van de realityster die deze week probeerde haar huis te bereiken, moet vanaf nu een kleine honderd meter bij haar vandaan blijven. Kylie vroeg dat contactverbod meteen na het incident aan.

let the festivities begin ?

8.7m Likes, 35.6k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “let the festivities begin ?”

Dit is er gebeurd

Volgens E! wist de man dinsdag de voor het publiek afgesloten buurt van Kylie binnen te komen en haar buitenhek te bereiken. Daar stond hij keihard op te bonzen en verklaarde hij dat hij op bezoek kwam bij Kylie. Een beveiligingsmedewerkers escorteerde de man de wijk uit.

In haar verzoek om een contactverbod schrijft ze dat het incident haar veel stress heeft gegeven, en laat ze weten te vrezen voor de veiligheid van haar eenjarige dochtertje Stormi. Het verbod dat de fan kreeg is tijdelijk en geldt niet alleen voor Kylie zelf, maar ook voor haar huis, kantoor en auto. Op 20 november bepaalt een rechter of het contactverbod verlengd wordt. Laten we hopen dat deze man snel stopt met mensen lastigvallen.

ANP/NSMBL

Reageer op artikel:
Wow – Kylie Jenner heeft een contactverbod aangevraagd voor een fan
Sluiten