Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 13 nov 2018

Kylie Jenner draagt diamanten ring om die ene vinger dus is ze tóch getrouwd?!

Eh WHAT?! Kylie Jenner droeg gisteren ineens een e-nor-me diamanten ring om DIE ENE vinger. Is dit dan het bewijs dat ze echt met Travis Scott is getrouwd? We willen antwoorden.

Kylie Jenners diamanten ring

Kylie Jenner transformeerde gisteren haar zwarte casual fietsbroekje en oversized T-shirt in avondkleding met een paar witte laarsjes en zag eruit om door een ringetje te halen. Toch was het haar linker ringvinger die onze aandacht trok. Om die vinger zat namelijk een enorme diamanten ring die de camera zo ongeveer verblindde door de shine. Betekent dit dan wat we al die tijd al dachten? Is Kylie getrouwd met Travis Scott?

Kylie jenner diamanten ring

Eerdere geruchten

Het dragen van de ring heeft eerdere trouwgeruchten over de twee weer aangewakkerd. De ouders van dochter Stormi houden overduidelijk enorm veel van elkaar, maar het is nooit bekendgemaakt of ze nu wel of niet hun relatie naar the next level hebben gebracht.

Vorige week postte Kylie al een video van haar hele huis dat gevuld was met rode rozen. Daardoor dachten al veel mensen dat rapper Travis misschien de grote vraag zou gaan stellen. Toch bleek dit volgens TMZ gewoon een hele, héle romantische manier om de nieuwe samenwerking tussen Kylie Cosmetics en Ulta te vieren.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat Kylie een diamanten ring draagt om haar linker ringvinger. Vorig jaar in november postte ze een foto op Snapchat van een enorme diamanten steen die ook allemaal vragen opriep. Daarnaast noemt Travis zijn vriendin geregeld ‘wifey’. Verdacht? Nogal.

Natuurlijk zou het kunnen dat de diamanten ring gewoon een fashion statement is, maar wij houden toch even haar social media in de gaten voor een eventuele aankondiging. Just in case.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Kylie Jenner en Travis Scott gingen met Stormi naar een pompoenveld en AWW

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


TeenVogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kylie Jenner draagt diamanten ring om die ene vinger dus is ze tóch getrouwd?!
Sluiten