Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 6 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner’s dochtertje krijgt de naam Stormi

Kylie Jenner zette vorige week donderdag haar eerste kindje op de wereld, en ze maakte zojuist de naam van haar dochter bekend. Welkom, Stormi!

Omdat er in de geboortevideo veel vlinders waren te zien: op haar ketting en in de babykamer, dachten velen dat de naam iets met vlinders te maken zou hebben.

Zou ze haar dochtertje Butterfly noemen, of Mariposa? Een goede poging, maar Kylie Jenner heeft nu al de naam van haar kindje bekendgemaakt. Op Instagram postte ze de eerste foto van haar dochter, met als bijschrift ‘Stormi’. Hm, Stormi Jenner? Stormi Scott? Wat vinden jullie van de naam?

Stormi Jenner of Stormi Scott

Dames en heren, hier is ze dan: de jongste reality royalty. Kylie deelde een video waarop we het kleine meisje de perfect gemanicuurde vinger van haar moeder vast zien houden.

Geheime bevalling

Zondagavond (ja, dezelfde avond als de Super Bowl) maakte Kylie bekend dat de een dochtertje had gekregen met haar Travis Scott. Om dit aan te kondigen deelde Kylie een boodschap op Instagram om haar dochtertje te verwelkomen, en om uit te leggen waar ze de zwangerschap geheim had gehouden. Kylie wilde dit privé meemaken, maar dat betekent niet dat ze niets heeft vastgelegd.

Ze maakte een video van meer dan tien minuten waarin vriendinnen en familieleden van Kylie praten over haar zwangerschap en wat ze het kindje toewense. Daarin zien we onder meer beelden van de babyshower, de eerste beelden van Chicago West en een audiotrack van de geboorte. Ook zien we verschillende mooie beelden een zwangere Kylie en krijgen we een kijkje in haar relatie met Travis Scott. Sommigen denken zelfs dat Kylie en Travis verloofd zijn, omdat Kylie een flinke ring draagt in één van de shots. Bekijk de zwangerschapsaankondiging hieronder:

Hieronder zie je een beeld waarin Kylie haar mogelijke verlovingsring draagt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kylie Jenner’s dochtertje krijgt de naam Stormi
Sluiten