Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 6 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Wait, what? Kylie Jenner en Drake brengen wel héél veel tijd samen door sinds haar break-up

Het is alweer een maand geleden dat bekend gemaakt werd dat de relatie tussen Kylie Jenner en Travis Scott voorbij is. De twee zijn gelukkig on speaking terms, maar er is meer nieuws. Volgens bronnen zouden Kylie en Drake de laatste maand wel erg veel met elkaar optrekken.

Volgens deze bronnen zijn hun afspraakjes zelfs romantisch. Zou er iets opbloeien tussen de realityster en de rapper? Zoals Kris Jenner zou zeggen: this is a case for the FBI.

Kylie Jenner en Drake

Oké, dit is een onderwerp waar we even in moeten duiken. Verschillende bronnen hebben aan PEOPLE verteld dat Kylie veel tijd met Drake heeft gespendeerd de afgelopen maand. “He and Kylie have been spending time together recently. They’ve been friends for a long time and Drake is very close to the family,” vertelt een van de bronnen.

Een andere vriend van Drake vertelt: “They have been hanging out romantically.” Dit zou volgens de bron pas zijn opgebloeid nadat Kylie en Travis uit elkaar zijn gegaan in oktober. Zouden de twee in het geheim aan het daten zijn?

2 Die 4 ?

4.2m Likes, 16.2k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “2 Die 4 ?”

Toch gewoon vrienden?

Hoewel sommige vrienden van Kylie en Drake beweren dat er echt iets opbloeit op dit moment, zijn er ook vrienden die beweren dat de twee gewoon goede vrienden zijn. Een bron die dichtbij Kylie staat, ontkent zelfs dat ze aan het daten zijn.

Het nieuws over de twee celebrities komt naar buiten nadat Kylie vorige week aanwezig was bij Drake’s 33ste verjaardag. De rapper gaf daarnaast vorige week een Halloween feestje waar Kylie het volgens bronnen heel laat heeft gemaakt. Hmm, we zijn benieuwd hoe dit zich ontwikkelt.

People

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wait, what? Kylie Jenner en Drake brengen wel héél veel tijd samen door sinds haar break-up
Sluiten