Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 18 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

WTF – Date Kylie Jenner nu met de ex van Jordyn Woods?

De Kardashian-Jenners. We zouden er een hele trilogie over kunnen schrijven. Dit keer in het nieuws: Kylie Jenner zou aan het daten zijn met de ex van Jordyn Woods. YUP. Het gaat om Fai Khadra, de ex van haar ex-BFF én de beste vriend van zussie Kendall.

Soooo, time to spill the tea.

Kylie Jenner date met ex van Jordyn Woods

De geruchtenmolen is gaan draaien nadat Fai Khadra wel erg vaak op de vakantiefoto’s van Kylie Jenner stond. De twee zouden samen op de get away in de woestijn van Utah. Fans gingen met de foto’s aan de haal en zo ontstond het gerucht dat Kylie Jenner met Fai Khadra zou daten.

Nu is het zo dat Fai Khadra de ex is van Jordyn Woods – waardoor het misschien wel een wraakactie is, OMG – én de beste vriend van Kendall Jenner.

Eerdere geruchten

Nu is het niet zo dat we de naam Fai Khadra voor het eerst horen rondom de Kardashian-Jenners. Er gingen eerder al geruchten dat Kendall Jenner aan het daten zou zijn met Fai, maar dat bleek niet meer te zijn dan een vriendschap.

Zus Kourtney Kardashian kwam ook nog aan bod. Na de break-up met Younes Bendjima ging het nieuws rond dat ze aan het daten zou zijn met Fai Khadra. Ook dat bleek gewoon een vriendschap te zijn. Dat-ie goed in de smaak valt bij de Kardashian-Jenners, is een ding dat zeker is.

Het drama Jordyn Woods

Goed. We gaan even terug in de tijd. Mensen denken namelijk dat het wellicht gaat om een wraakactie en dat heeft natuurlijk alles te maken met de actie van Jordyn Woods (en oké, Tristan Thompson).

Tristan Thompson besloot namelijk de moeder van zijn kind, Khloé Kardashian, te bedriegen met de beste vriendin van Kylie Jenner, Jordyn Woods. Voor nu blijven het geruchten, het is nog een raadsel of Kylie Jenner echt een relatie heeft met de ex van ex-BFF Jordyn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
WTF – Date Kylie Jenner nu met de ex van Jordyn Woods?
Sluiten