Renée
Renée Entertainment 29 mei 2019

Dit is shady AF – Kylie Jenner wordt beschuldigd van fake Kylie Skin reviews om haar producten te hypen

Kylie Jenner heeft het weer geflikt: producten op de markt brengen die binnen minuten uitverkocht zijn. Hoe ze doet weten we niet (te weinig inkopen om een buzz te creëren) , maar Kylie Skin is tot op de laatste scrub compleet uitverkocht. De ene lovende na de andere lovende review zie je ondertussen voorbij komen, maar wat blijkt? Schijnbaar plaatst Kylie gewoon neppe reviews.

Het is allesbehalve chic om neppe reviews door te plaatsen op je social kanalen om je producten te hypen, maar oké. Met alle miljoenen die Ms Jenner uit kan geven aan marketing koos ze nu volgens geruchten voor de fake review route. We leggen je hieronder uit wat er aan de hand is.

Kylie Skin en de neppe reviews

Kijk, het kan natuurlijk zijn dat Kylie niet heeft gecheckt of de reviews legit zijn. Maar van alle ‘reviews’ die ze deelde, wijdde ze méérdere Stories aan één of andere Grace die de nummer 1 fan van de producten lijkt te zijn. Als je een miljoenenpubliek hebt, weet je dat je binnen de kortste keren door de mand valt. Een oplettende kijker lijkt het helemaal door te hebben:

@jagjr82: ? UPDATE! ?
So LET ME SAY IT AGAIN since my first two comments got deleted: DO NOT BELIEVE THE FAKE HYPE. The okaygracem account was a #faketwitter that followed 13 people, had 9 followers, and was created on May 25th. As of this morning, the account no longer exists. Suspicious much?

Zeker verdacht. Er is namelijk niks van okaygracem te vinden op het internet. Er zijn zelfs mensen die beweren dat iemand in Kylie’s kring het account beheerde. Sorry, wat?

Waarom dit allemaal zo shady is

Jij weet net zo goed als de NSMBL redactie dat je huid langer dan een week nodig heeft voordat je écht weet of je nieuwe skincare producten fijn zijn. Met andere woorden: mensen hebben niet lang genoeg de tijd genomen om een echte review te geven. Het is enkel een eerste indruk.

Natuurlijk kun je merken of je iets al prettig in gebruik vindt of niet, maar de überpositieve reviews die mensen delen op social media lijken meer een poging om bij Kylie in het oog te springen dan dat ze oprecht zijn.

Bovendien is vooral de walnut gezichtscrub een product waar we totaal niet achterstaan. In dit artikel leggen we je uit waarom je walnoot écht niet op je gezicht wil gebruiken. Dat Kim op haar Stories beweert dat ze dit IEDERE DAG op haar gezicht gebruikt is zacht uitgedrukt mindblowing.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Dit is shady AF – Kylie Jenner wordt beschuldigd van fake Kylie Skin reviews om haar producten te hypen
Sluiten