Volgens Kylie Jenner is dit de beste foundation ooit dus dat wordt rennen naar de winkel

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij blijven het lastig vinden om de perfecte foundation te vinden. Gelukkig voor ons is daar Kylie Jenner, die het ons laat weten. Pak je notitieboekje erbij want dit moet je even opschrijven.

De realityster deelde deze week een video op Youtube met haar “everyday makeup look” waarin ze het heeft over haar favoriete producten.

Kylie Jenners ‘Everyday Makeup Look’

Voor veel mensen is Kylie een echte beauty icoon. Haar merk Kylie Cosmetics is enorm succesvol, dus als Kylie ons make-up tips geeft, luisteren we. De beste meid weet namelijk heel goed waar ze het over heeft.

In de video, die inmiddels al zo’n 6,5 miljoen (!) views heeft, laat de realityster weten welke make-up producten zij het fijnst vindt. Ze noemt onder andere ook één specifieke foundation ‘perfect’ en hier willen we natuurlijk meer over weten.

Kylie’s favoriete foundation

Kylie begint met een primer van haar Kylie Cosmetics 2019 Birthday collectie. Vervolgens gebruikt ze haar favoriete foundation, de Giorgio Armani Luminous Silk foundation. Voor haar is het met kleur 6.5 en 9 haar perfecte match. “I love this foundation. I love how it makes my skin look. I definitely feel like this combo is my perfect match,” zegt ze.

Kylie is trouwens niet de enige fan van deze foundation. Verschillende visagisten zweren bij de foundation van Giorgio Armani. Het zou namelijk de hele dag een perfecte, dewy look geven en dat willen we natuurlijk allemaal.

Douglas

Cosmpolitan

Reageer op artikel:
Volgens Kylie Jenner is dit de beste foundation ooit dus dat wordt rennen naar de winkel
Sluiten