Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 27 okt 2020

No filter baby – Kylie Jenner post een foto zonder filter waarop we haar echte huidtextuur zien

De verschillende haarstijlen van Kylie Jenner in 2020 gaven ons een inzicht in haar natuurlijke haartextuur en -kleur. En hoewel ze qua haar steeds meer natuurlijke tinten deelde, is het nog steeds zeldzaam om te zien hoe haar echte huid eruit ziet. Afgelopen zomer deelde Kylie wel een all-natural Instagram story waarin ze uitlegde hoe ze eruit ziet voor en na hair and make-up.

Toch heeft ze haar echte huidtextuur nooit eerder gedeeld, maar afgelopen weekend deelde ze een foto mét make-up, maar zonder filters.

De echte huid van Kylie Jenner

De prachtige foto plaatste ze op haar Instagram Story. Ze droeg wel make-up, maar zoomde in op haar gezicht (zonder foundation) en schreef erbij, “No filter baby.” Kylie ziet er nog steeds geweldig uit, maar het is fijn om haar poriën en kleine pukkeltjes ook eens te zien. Normaliter zien we Kylie Jenner alleen met een dikke laag foundation en een selfie light, om er vervolgens nog een filter overheen te gooien.

kylie jenner huid
Instagram / @kyliejenner

Niet de enige

De laatste tijd delen meerdere celebrities foto’s van hun gezicht zonder make-up, om hun echte huid te laten zien. We zagen de sproeten van Lady Gaga, JLo’s ‘morning face’ en de no-makeup selfies van Ashanti en Victoria Beckham. En hoewel het heel goed is om te laten zien hoe een huid eruit ziet zonder make-up, is het ook zaak om te laten zien hoe een ‘normale’ make-up look eruit ziet.

kylie jenner huid
Instagram / @ladygaga
kylie jenner huid
Instagram / @jlo

Veel celebrities en make-up artists maken dan ook deel uit van deze trends en laten echte poriën en huidtextuur zien. Alles zonder filters en ring lights, maar mét make-up. Het is namelijk compleet normaal dat jouw make-up er niet zo uitziet als die van Kylie Jenner. Ze heeft de beste make-up artists in dienst, gebruikt filters en ring lights.

Ook Lizzo liet al eerder op haar Instagram Stories zien hoe haar huid eruit ziet met een natuurlijke make-up look. Ze zoomde in op haar gezicht en maakte een low-key statement over het normaliseren van echte huid op Instagram. En hoe fijn is het om eraan herinnerd te worden dat dit is hoe een normale huid – ook die van Kylie Jenner en Lizzo – eruit ziet?

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
No filter baby – Kylie Jenner post een foto zonder filter waarop we haar echte huidtextuur zien
Sluiten