Kylie Jenner stopte met filmen van KUWTK wegens het Jordyn Woods schandaal

Gisteren deelde Khloé Kardashian de trailer van het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians. Zoals we hadden verwacht, zien we héél veel drama rondom het hele schandaal van Tristan Thompson en Jordyn Woods. Blijkbaar was de drama zo intens, dat Kylie Jenner was gestopt met het filmen van KUWTK.

KUWTK seizoen zestien

Jep, het nieuwe seizoen zal in detail laten zien hoe huize Kardashian-Jenner omging met het schandaal van Tristan Thompsonen Jordyn Woods. In de trailer zien we een compleet gebroken Khloé. Ze huilt en schreeuwt enorm (logisch ook) omdat haar vriend vreemdging met Kylie’s beste vriendin, Jordyn.

Kylie stopt met filmen

Alleen de trailer is al genoeg drama en juice voor de rest van het jaar. Blijkbaar werd het Kylie ook allemaal teveel. Ze zou namelijk gestopt zijn met filmen tijdens dit hele gebeuren.

Volgens Us Weekly was Kylie er kapot van en wilde ze niet meer gefilmd worden voor het programma. Us Weekly zegt: “She was very upset about the situation with Jordyn and also just didn’t want to deal with it and have to address it.” Als je het ons vraagt is dit een hele normale reactie. Het lijkt ons knap lastig om te praten over het feit dat je beste vriendin naar bed is geweest met de vriend van je zus.

De bron vertelt ook dat ze onlangs wel weer is begonnen met het filmen van seizoen zeventien. Hij zegt: “Kylie took a little break from filming Keeping Up With the Kardashians and recently got back into filming and it’s been a struggle and difficult.” Het lijkt ons eerlijk gezegd ook verschrikkelijk als je privé-leven constant wordt gefilmd en gedeeld met de rest van de wereld.

Maar goed, E! camera’s zouden op dit moment letterlijk alles opnemen dat in het leven van de Kardashians gebeurt, dus de kans is groot dat Kylie het schandaal gaat bespreken in het aankomende seizoen. Dat wordt bingewatchen.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Kylie Jenner stopte met filmen van KUWTK wegens het Jordyn Woods schandaal
Sluiten